Gratis verzending in Nederland
van € 100,-
Klantenservice
Tel 074-8511901
Registreer
Nieuwe klant
Zoeken
O
Bel Progenion
Tel.074 - 8511 901

Aromatische olie

Zomer geur

30ML
Aromatische olie
EAN Code: 7432033029025
6,95
incl. 21% BTW
Uitverkocht

Aromatische olie Zomer (Summer)

Velden vol bloemen, warme zomeravonden, de aromatische geurolie ‘Summer’ vat dit zomerse gevoel optimaal samen in een herkenbare frisse geur. De zomer wekt bij velen een prettig en warm gevoel op. Zonneschijn, de natuur in bloei, lange zomeravonden, een moment dat men graag zou willen vastleggen. Met een paar druppels ‘Summer’ geurolie in een diffuser is dit mogelijk en kunt u de zomer op ieder gewenst moment weer oproepen.

Wie druppels olie plaatst in de aromaverdamper zal binnen enkele minuten een zachte, frisse zomergeur ruiken in slaapkamer, woonkamer of kantoor. De verrukkelijke zoete, natuurlijke geur draagt bij aan een comfortabel en relaxt gevoel. Sluit uw ogen en waan u in een veld vol zonnebloemen tijdens een zachte, frisse zomerochtend.

Psychische/emotionele effecten

Uit onderzoek is gebleken dat veel mensen in de zomer gevoelsmensen worden wat inhoudt dat men vitaler en vrolijker is en meer ontspannen doordat de zon schijnt. De ramen en deuren kunnen open, alles kan doorwaaien en u kunt lekker buiten zitten en genieten van het ‘niets’ doen. De zomer brengt rust door de warme zon op uw huid en de zachte wind in uw haar. Geniet, kom tot rust, wees vrij en doe allerlei dingen waar u zin in heeft en blij van wordt. Haal de zomer in huis met ‘Summer’ aromatische geurolie.

Uitsluitend te gebruiken in onze aromaverdampers.

Specificaties

30ML
Aromatische olie
EAN Code: 7432033029025

Beoordelingen

0 beoordeling
Progenion Nederland
Ambachstraat 2
7622 AP Borne
Tel: 074 - 851 19 01
E-mail. info@progenion.nl
https://www.progenion.nl
Waar verkrijgbaar?
Chat met de klantenservice
Progenion is online offline
Welkom bij de klantenservice.