Gratis verzending in Nederland
van € 100,-
Klantenservice
Tel 074-8511901
Registreer
Nieuwe klant
Zoeken
O
Bel Progenion
Tel.074 - 8511 901

Design lamp luchtzuiverend

PR-L04 Thee kopjes

Inclusief ionenlamp
2 jaar garantie
Afstandsbediening
Led verlichting
Ionisator 3.000.000 cm³
Materiaal: Keramiek
Warm wit licht 2700K
Afmeting B22 x H41 CM
EAN Code: 7432033024099
15,-
incl. 21% BTW
Op voorraad, voor 17.45 besteld op werkdagen, de volgende dag in huis

Vrolijk Design ionisatie lampje “Thee kopjes"

Grappig is deze lamp met een voet in de vorm van een stapel theekopjes, niet waar?!
Niet alleen de vormgeving is leuk, het lampje verbetert ook de luchtkwaliteit in de ruimte waarin hij staat. Dankzij een ingebouwde LED lamp (3 Watt) met ionisator worden allergenen, fijnstof en andere schadelijke en verontreinigende in de lucht zwevende stoffen als tabaksrook, schimmels en bacteriën geneutraliseerd.
Onderzoek toont aan dat het probleem van schadelijke fijnstof in de lucht steeds groter wordt. Vooral de luchtkwaliteit rondom drukke wegen is erg verslechterd door uitlaatgassen. Wie in de nabijheid van zulke wegen woont, loopt dan ook het risico veel schadelijke stoffen in te ademen.

Hoe werkt ionisatie?

Dankzij de ionisator in dit lampje worden kleine zwevende (fijnstof)deeltjes geïoniseerd. Dit gebeurt doordat negatieve ionen worden toegevoegd aan de lucht. Die negatieve ionen - ook wel “luchtvitaminen” genoemd - verzwaren de schadelijke deeltjes doordat ze er een elektrische lading op aanbrengen. Daardoor slaan zij neer op de bodem en kunt u genieten van schone frisse lucht. Wel raden wij u aan om een stofzuiger te gebruiken die beschikt over een HEPA-filter zodat geïoniseerde deeltje niet meer terug komen in de lucht.

Ionisatie, ook zonder licht

De LED verlichting is energiezuinig (3 Watt). Door de ingebouwde schakelaar kunt u de LED lamp uitschakelen terwijl de ionisator gewoon blijft doorwerken. Zo geniet u ongestoord van zuivere lucht in bijvoorbeeld uw woonkamer, slaapkamer of kantoor. Wilt u de lamp in zijn geheel uitschakelen gebruik dan de aan/uit schakelaar aan het net-snoer.
Omdat ionisatie een uiterst veilig proces is, is de lamp ook geschikt voor de kinderkamer.

Opluchting voor mensen met allergieën

De ionisator in de lamp verzwaart de kleine fijnstof(deeltjes) samen met de daarop aanwezige virussen en bacteriën zodat ze neervallen op de grond. Dit zorgt ervoor dat u ze niet inademt. U zult daardoor beter slapen, vrijer en makkelijker ademen en minder hoesten. Ook pollen in de lucht worden geneutraliseerd. Dit maakt deze lamp uitermate geschikt is voor mensen met bijvoorbeeld hooikoorts, astma of allergieën.

Wel is het raadzaam om bij gebruik van een ionisator de ruimte regelmatig te stofzuigen met een stofzuiger met een HEPA filter zodat de neergeslagen fijnstof deeltjes weer afgevangen worden door het HEPA-filter. Dweilen van de vloer is ook effectief, evenals het regelmatig afnemen van meubels met een vochtige doek.


Neutraliseert ongewenste stoffen en geuren

Een hele reeks ongewenste en schadelijke stoffen gaat u tegen met deze lamp:
  • Geur
  • Fijnstof
  • Bacteriën
  • Virussen
  • Allergenen
  • Schimmelsporen
  • Huisdierschilfers
  • Stofmijt
  • Pollen
  • Allemaal stoffen die vervelende klachten kunnen veroorzaken.

Wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat mensen in een met negatieve ionen geladen atmosfeer minder last hebben van de symptomen van hooikoorts en astma, seizoensgebonden depressie, vermoeidheid en hoofdpijn. Sowieso verbeteren de prestaties in een negatief geladen omgeving, wat mensen alerter maakt en hun concentratievermogen verbetert zodat ze minder fouten maken.

Adem ook vrijer en bestel vandaag nog deze leuke en nuttige lamp bij Progenion!

Specificaties

Inclusief ionenlamp
2 jaar garantie
Afstandsbediening
Led verlichting
Ionisator 3.000.000 cm³
Materiaal: Keramiek
Warm wit licht 2700K
Afmeting B22 x H41 CM
EAN Code: 7432033024099

Beoordelingen

0 beoordeling
Progenion Nederland
Ambachstraat 2
7622 AP Borne
Tel: 074 - 851 19 01
E-mail. info@progenion.nl
https://www.progenion.nl
Waar verkrijgbaar?
Chat met de klantenservice
Progenion is online offline
Welkom bij de klantenservice.