Gratis verzending in Nederland
van € 100,-
Klantenservice
Tel 074-8511901
Registreer
Nieuwe klant
Zoeken
O
Bel Progenion
Tel.074 - 8511 901

Design lamp luchtzuiverend

PR-L06 Appeltjes

2 jaar garantie
Inclusief afstandsbediening.
Inclusief ionenlamp
Ionisator 3.000.000 cm³
Led verlichting
Warm wit licht 2700K
Energieverbruik: 3 W
Afmeting B20 x H38 CM
EAN Code: 7432033025003
15,-
incl. 21% BTW
Op voorraad, voor 17.45 besteld op werkdagen, de volgende dag in huis

Leuk om te zien én nuttig

Dit luchtzuiverende nachtlampje zorgt voor gezonde lucht terwijl u slaapt! De lamp is niet alleen prachtig en leuk vormgegeven met een voet van ‘gestapelde appels’, maar is ook voorzien van een geavanceerde LED lamp met ionisatie techniek. De LED lamp beschikt over een ingebouwde ionisator die zorgt voor het verminderen van fijnstof, geur, rooklucht, schimmelsporen en andere schadelijke deeltjes in de lucht. De ionisator brengt negatieve ionen in de lucht. Deze ionen worden ook wel luchtvitaminen genoemd en komen volop voor in de bergen, bij zee en in de bossen. Resultaat is dat u verkwikt en opgewekt ontwaakt.
Het lampje werkt zeer eenvoudig. U schakelt de lamp en ionisator in met de aan/uit schakelaar. En u schakelt de lamp uit met de bijgeleverde afstandsbediening zo blijft de ionisator actief en kunt u genieten van zuivere lucht. Wanneer u de aan/uit knop uitschakelt, is het gehele lampje uit. De lamp gebruikt slechts 3 Watt en is dus ook zeer voordelig in gebruik.

Voordelen van het ioniserende nachtlampje:

  • Laag energie verbruik (3 Watt LED-Lamp)
  • 100% geen geluid
  • Luchtzuiverende werking
  • Afstandsbediening
  • Mooie vormgeving
  • Luchtzuiverende ionisator

De werking van de ionisator

Het nachtlampje is voorzien van een luchtzuiverende ionisator in de vorm van een klein kwastje dat boven uit de lamp steekt. De ionisator verbetert de luchtkwaliteit door middel van ionisatie. Een ionisator ioniseert de moleculen, dat wil zeggen dat hij een elektrische lading op deeltjes aanbrengt. Door dit effect vermindert dit luchtzuiverende lampje het aantal stofdeeltjes dat in de lucht zweeft. Door de ionisatie slaan o.a. fijnstof en andere schadelijke deeltjes neer. Dit is een volkomen veilig proces en kan gebruikt worden in alle mogelijke ruimtes zoals woonkamer, slaapkamer, kinderkamer, babykamer, kantoor of praktijkruimte. De lamp vermindert allergieën en allergenen.
Bij het gebruik van een ionisator raden wij aan de ruimte te stofzuigen met een stofzuiger die beschikt over een HEPA filter zodat de neergeslagen fijnstof deeltjes weer afgevangen worden door het HEPA-filter.

Krachtig ionisator tegen fijnstof

Woont of werkt u aan een drukke snelweg dan is deze ionisatie lamp de uitkomst voor u. De ionisator in de lamp zorgt dat de schadelijke fijnstof die afkomstig is van het verkeer verzwaard wordt en neerslaat op de grond zodat deze niet ingeademd kan worden.

Ook effectief tegen hooikoorts en astma

Heeft u veel last van hooikoorts? De ionisator rekent ook af met pollen in de lucht; ook deze slaan neer op de bodem. Waar een stofzuiger of luchtfilter de allerkleinste stofdeeltjes doorlaat, werkt dit apparaat op alle deeltjes, hoe klein ook. Bacteriën en virussen zullen eveneens neerslaan. In theorie maken negatieve ionen zuurstofopname door het lichaam makkelijker en zorgen ze ervoor dat er minder histamine (een lichaamseigen stof die een rol speelt binnen het afweersysteem en o.a. hoest kan veroorzaken) vrijkomt in de luchtwegen.

Kortom: een betere gezondheid

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat een met negatieve ionen geladen atmosfeer ertoe leiden dat mensen minder last hebben van de symptomen van hooikoorts en astma, seizoensgebonden depressie, vermoeidheid en hoofdpijn. Bewezen is bovendien dat in een negatief geïoniseerde omgeving prestaties verbeteren, de productiviteit hoger is, de alertheid en het concentratie hoger zijn en minder fouten worden gemaakt. Ook slapen mensen er beter dankzij het gunstige effect op de serotonine productie in de hersenen.

Specificaties

2 jaar garantie
Inclusief afstandsbediening.
Inclusief ionenlamp
Ionisator 3.000.000 cm³
Led verlichting
Warm wit licht 2700K
Energieverbruik: 3 W
Afmeting B20 x H38 CM
EAN Code: 7432033025003

Beoordelingen

0 beoordeling
Progenion Nederland
Ambachstraat 2
7622 AP Borne
Tel: 074 - 851 19 01
E-mail. info@progenion.nl
https://www.progenion.nl
Waar verkrijgbaar?
Chat met de klantenservice
Progenion is online offline
Welkom bij de klantenservice.