Gratis verzending in Nederland
van € 100,-
Klantenservice
Tel 074-8511901
Registreer
Nieuwe klant
Zoeken
O
Bel Progenion
Tel.074 - 8511 901

Kinderlamp luchtzuiverend

PR-L03 Trekker

Model PR-L03
Ionisator 3.000.000 cm³
Inclusief ionenlamp
Materiaal Keramiek
Led verlichting
Stroomverbruik 3 W
Warm wit licht 2700K
Garantie 2 Jaar
EAN Code: 7432033025065
15,-
incl. 21% BTW
Op voorraad, voor 17.45 besteld op werkdagen, de volgende dag in huis

Luchtzuiverende ionisatie kinderlamp “Trekker”

In de kinderkamer is deze lamp echt een aanwinst. Hij oogt niet alleen leuk met z’n voet in de vorm van een stoere trekker, maar zorgt ook nog voor gezellige verlichting en vooral ook voor een frisse gezuiverde lucht. Dit schitterende kinderlampje is voorzien van een energiezuinige LED lamp (3Watt) en heeft tevens een ingebouwde ionisator!  De werking van de ionisatietechniek zorgt voor het neutraliseren van geur, fijnstof, schimmelsporen en andere schadelijke deeltjes
in de lucht. Uw kind ademt dus schone lucht in. En dat gunt u hem toch! Uiteraard is de lamp veilig te gebruiken in de kinderkamer.

Hoe werkt de ionisatietechniek?

De luchtzuiverende ionisator steekt als een klein kwastje boven de lamp uit. Het ionisatieproces verbetert de luchtkwaliteit door het toevoegen van negatieve ionen aan de lucht. Niet voor niets worden negatieve ionen ook wel “luchtvitaminen” genoemd. Zij verzwaren schadelijke deeltjes door er een elektrische lading op aan te brengen. Dit zorgt ervoor dat microscopisch kleine deeltjes neerslaan in de lucht. Dat geldt voor bijvoorbeeld fijnstof, dat veel voorkomt bij drukke wegen, maar ook voor bacteriën en schimmels. Zo vermindert dit luchtzuiverende lampje het aantal stofdeeltjes dat in de lucht zweeft.

Doelmatig voor kinderen met luchtwegproblemen

Omdat ionisatie veilig is, is het uiterst geschikt in allerhande ruimtes voor kinderen, zoals de slaapkamer, de kinderkamer, de babykamer of de speelkamer. De lamp vermindert allergieën en allergenen. Deze lampjes zijn bij uitstek geschikt voor kinderen met kortademigheid, hooikoorts of astma. De geïoniseerde stofdeeltjes komen op de grond terecht en dus niet in de longen. De ionisator rekent ook af met pollen en zelfs met bacteriën en virussen: al deze deeltjes zullen eveneens neerslaan. Daarnaast verbeteren de negatieve ionen de zuurstofopname door het lichaam, wat ervoor zorgt dat er minder histamine (een lichaamseigen stof die allergieën en hoest veroorzaken) vrijkomt in de luchtwegen. Al deze eigenschappen komen de gezondheid van uw kind ten goede. Een negatief geladen omgeving zal er bovendien voor zorgen dat uw kind beter slaapt. Wel is het raadzaam om bij het gebruik van een ionisator de ruimte regelmatig te stofzuigen met een stofzuiger die beschikt over een HEPA filter zodat de neergeslagen fijnstof deeltjes weer afgevangen worden door het HEPA-filter. Dweilen van de vloer is ook effectief, evenals regelmatig stof afnemen met een vochtige doek.

Voordelen van het ionisatie nachtlampje

 • Energiezuinig (3 Watt LED-Lamp)
 • 100% geen geluid
 • Luchtzuivering door ionisatie
 • Afstandsbediening
 • Leuke vormgeving voor kinderkamers
Neutraliseert ongewenste stoffen en geuren
Met deze lamp gaat u een reeks schadelijke stoffen tegen:
 • Geur
 • Fijnstof
 • Bacteriën
 • Virussen
 • Allergenen
 • Schimmelsporen
 • Huisdierschilfers
 • Stofmijt
 • Pollen


Specificaties

Model PR-L03
Ionisator 3.000.000 cm³
Inclusief ionenlamp
Materiaal Keramiek
Led verlichting
Stroomverbruik 3 W
Warm wit licht 2700K
Garantie 2 Jaar
EAN Code: 7432033025065

Beoordelingen

0 beoordeling
Progenion Nederland
Ambachstraat 2
7622 AP Borne
Tel: 074 - 851 19 01
E-mail. info@progenion.nl
https://www.progenion.nl
Waar verkrijgbaar?
Chat met de klantenservice
Progenion is online offline
Welkom bij de klantenservice.