Gratis verzending in Nederland
van € 100,-
Klantenservice
Tel 074-8511901
Registreer
Nieuwe klant
Zoeken
O
Bel Progenion
Tel.074 - 8511 901

Kinderlamp luchtzuiverend

PR-L05 Theepot

Inclusief ionenlamp
Ionisator 3.000.000 cm³
Led verlichting
Inclusief afstandsbediening.
Warm wit licht 2700K
Energieverbruik: 3 W
2 jaar garantie
EAN Code: 7432033025027
15,-
incl. 21% BTW
Op voorraad, voor 17.45 besteld op werkdagen, de volgende dag in huis

Vrolijk Design ionisatie lampje theepot

Geniet elke dag van schone zuivere lucht met dit geweldig leuke en energiezuinige ionisatie lampje (3 Watt). Dit lampje in de vorm van een theepot is voorzien van een geavanceerde ionisator. Deze krachtige ionisator werkt als een soort luchtreiniger en zuivert voor u de lucht door middel van ionisatie techniek. Fijnstof, stofdeeltjes, bacteriën, virussen, huisstofmijt, pollen en andere microscopisch kleine deeltje worden door de ionisatie verzwaard. Dit voorkomt dat u deze inademt. Dit proces werkt 24 uur per dag, en geheel zonder geluid en ozonvrij. Ook veilig voor kinderen.

Instructies

Het gebruik van het lampje is eenvoudig. Plaats het lampje op de gewenste locatie en steek de stekker in het stopcontact. Schakel het lampje in met behulp van de schakel aan het netsnoer. Met de bijgeleverde afstandsbediening schakelt u het lampje aan of uit, maar zo blijft de ionisator nog wel actief zodat u altijd kunt genieten van zuivere lucht. Gebruik de schakelaar om het lampje in zijn geheel uit te schakelen. U kunt de ionisator dus benutten zonder dat het licht aan in.

Rooklucht

Ook rooklucht wordt op effectieve wijze geneutraliseerd en blijft niet langer aanwezig in de lucht. Schadelijke rooklucht en ook andere fijne stofdeeltjes in de lucht worden geïoniseerd. Deze techniek zorgt ervoor dat de in de lucht zwevende deeltjes als fijnstof, rook, pollen en bacteriën worden verzwaard waardoor deze snel naar de bodem zakken.

Ideaal voor kinderdagverblijven

De leuke en vrolijke vormgeving in combinatie met de luchtreinigende techniek maakt dit lampje zeer geschikt voor bijvoorbeeld baby- of kinderkamers, maar ook in bijvoorbeeld kinderdagverblijven. Ziekmakende bacteriën, virussen en fijnstof worden verminderd. Zo creëert u een gezonde leefomgeving en zorgt dit lampje voor een betere gezondheid.

Reinigen met HEPA filter

We raden u wel aan om te stofzuigen met een HEPA filter zodat de geïoniseerde deeltje die op de grond zijn gevallen, worden opgenomen door het HEPA filter. Zo houdt u de binnenlucht zuiver en schoon. Ook is verstandig meubels regelmatig vochtig af te nemen.

Ionisatie neutraliseert

  • Fijnstof
  • Tonerstof
  • Microscopisch kleine deeltjes
  • Schimmelsporen
  • Huisdierschilfers
  • Stofmijt
  • Pollen
Allemaal stoffen die vervelende klachten kunnen veroorzaken.
Zeker bij mensen met allergieën, astma of hooikoorts.

Wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat mensen in een met negatieve ionen geladen atmosfeer minder last hebben van de symptomen van hooikoorts en astma, seizoensgebonden depressie, vermoeidheid en hoofdpijn. Ook verbeteren de prestaties in een negatief geladen omgeving, omdat het mensen alerter maakt en hun concentratievermogen verbetert. Zo maken ze minder fouten en blijven kinderen langer bij de les.

Specificaties

Inclusief ionenlamp
Ionisator 3.000.000 cm³
Led verlichting
Inclusief afstandsbediening.
Warm wit licht 2700K
Energieverbruik: 3 W
2 jaar garantie
EAN Code: 7432033025027

Beoordelingen

0 beoordeling
Progenion Nederland
Ambachstraat 2
7622 AP Borne
Tel: 074 - 851 19 01
E-mail. info@progenion.nl
https://www.progenion.nl
Waar verkrijgbaar?
Chat met de klantenservice
Progenion is online offline
Welkom bij de klantenservice.