Gratis verzending in Nederland
van € 100,-
Klantenservice
Tel 074-8511901
Registreer
Nieuwe klant
Zoeken
O
Bel Progenion
Tel.074 - 8511 901

Luchtzuiverende designlamp

PR-L07 Design lamp

2 jaar garantie
Ionisator 3.000.000 cm³
Inclusief afstandsbediening.
Inclusief ionenlamp
Led verlichting
Materiaal Keramiek
EAN Code: 7432033025010
15,-
incl. 21% BTW
Op voorraad, voor 17.45 besteld op werkdagen, de volgende dag in huis

Stijlvolle en gezonde lamp

Deze stijlvolle tafellamp heeft niet alleen een geweldige uitstraling, maar zorgt ook nog eens voor zuivere lucht! Het geheim zit in de bijgeleverde energiezuinige (3 Watt ) LED lamp. Bovendien is de lamp voorzien van een ionisator die werkt als een soort luchtreiniger. De ionisator zorgt ervoor dat fijnstof, rook, schimmelsporen, huismijt en andere schadelijke deeltjes in de lucht geïoniseerd en geneutraliseerd worden. De ionisator doet dit door negatieve ionen toe te voegen aan de lucht. Die negatieve ionen werken als een soort “luchtvitaminen” en hebben een positief effect op de gezondheid van mens en dier. Bovenal maken de negatieve ionen de deeltjes zwaarder zodat ze neerslaan op de bodem en ze niet meer ingeademd worden.

Instructies

Het in gebruik nemen van de lamp is eenvoudig: schroef de bijgeleverde LED lamp in de designlamp,
sluit het netsnoer aan en activeer de lamp en ionisator met de schakel aar in het netsnoer. Met de bijgeleverde afstandsbediening schakelt u de lamp aan en uit zonder dat u hiermee de ionisator uitschakelt. U schakelt de lamp in zijn geheel – dus inclusief de ionisator – uit met de schakelaar. U kunt de ionisator dus ook zonder de verlichting aanzetten.

Verminderen van allergische klachten

Dit lampje is bij uitstek geschikt voor mensen met allergische klachten, zoals die van hooikoorts, astma, COPD of huisdierallergie. Door het ionisatieproces worden de luchtweg-irriterende deeltjes aanzienlijk gereduceerd. Met als resultaat dat u beter kunt ademen en minder last hebt van deze allergieën en luchtwegproblemen. Wel is het raadzaam de op de grond neerslaande stofdeeltjes op te zuigen met een stofzuigen met HEPA-filter en om meubilair regelmatig vochtig af te nemen.

Strijd tegen fijnstof

De hoeveelheid fijnstof in Nederland neemt steeds verder toe. Deze microscopisch kleine deeltjes zitten met name bij drukke wegen of vervuilende industrie, maar door onze goed geïsoleerde woningen en slechte ventilatie bevindt zich ook steeds meer fijnstof in uw woning, en dus ook in uw woonkamer of slaapkamer. Dit kan een risico zijn voor uw gezondheid. Met dit nieuwe ionisatie lampje reduceert u fijnstof aanzienlijk en zorgt u voor een betere luchtkwaliteit en gezondere leefomgeving.

Ook geschikt voor slaapkamer en babykamers

Bij deze techniek komen geen schadelijke stoffen vrij. Het ionisatieproces is geluidloos en volkomen veilig. Dit maakt dit lampje zeer geschikt in bijvoorbeeld slaapkamers of babykamers.

Ionisatie neutraliseert

  • Fijnstof
  • Tonerstof
  • Microscopisch kleine deeltjes
  • Schimmelsporen
  • Huisdierschilfers
  • Stofmijt
  • Pollen
Kortom: ionisatie bestrijdt de stoffen die voor velen een bron van ongemak en ziekte vormen.

Voordelen van het ionisatie lampje

• Energie zuinig (3 Watt LED-Lamp)
• 100% geen geluid
• Luchtzuivering door ionisatie
• Afstandsbediening
• Stijlvolle vormgeving

Uit onderzoek blijkt dat mensen in een met negatieve ionen geladen omgeving minder last hebben van de symptomen van hooikoorts en astma, seizoensgebonden depressie, vermoeidheid en hoofdpijn. Sowieso verbeteren de prestaties in een negatief geladen omgeving, wat mensen meer alert maakt en hun concentratievermogen verbetert zodat er minder fouten worden gemaakt. Ook slapen gaat beter in schone lucht.

Specificaties

2 jaar garantie
Ionisator 3.000.000 cm³
Inclusief afstandsbediening.
Inclusief ionenlamp
Led verlichting
Materiaal Keramiek
EAN Code: 7432033025010

Beoordelingen

0 beoordeling
Progenion Nederland
Ambachstraat 2
7622 AP Borne
Tel: 074 - 851 19 01
E-mail. info@progenion.nl
https://www.progenion.nl
Waar verkrijgbaar?
Chat met de klantenservice
Progenion is online offline
Welkom bij de klantenservice.