Gratis verzending in Nederland
van € 100,-
Klantenservice
Tel 074-8511901
Registreer
Nieuwe klant
Zoeken
O
Bel Progenion
Tel.074 - 8511 901

Luchtbevochtiger op proef

Proef PR-8370

30,-
incl. 21% BTW
Uitverkocht

Vrijblijvend een deze luchtbevochtiger uittesten

Hoe weet u of een luchtbevochtiger met ionisator voor u werkt? Helpt tegen bijvoorbeeld tegen uw allergie? Probeer het vrijblijvend uit! Zo kunt u bij Progenion makkelijk testen of deze luchtbevochtiger met ionisator helpt voor uw gezondheid.

Luchtbevochtiger op proef; 4 weken voor 30 euro + verzendkosten

Bij Progenion mag u deze luchtbevochtiger nu maar liefst 4 weken uitproberen. Voor die periode ontvangt u type PR-8370 ( waarde € 129,- ) en betaalt u slechts € 30 plus de verzendkosten. Bent u na die 4 weken niet 100% tevreden over de luchtreiniger? Dan stuurt u deze gewoon terug. Bent u wel tevreden? Dan ontvangt u onze factuur met aftrek van de door u betaalde proefkosten.

Gratis bezorging

Houdt u de luchtbevochtiger en beschrijft u uw ervaring in een korte recensie? Dan ontvangt u ook de verzendkosten 100% terug!

Let op!
Indien u het product niet aanschaft worden de proef en verzendkosten niet vergoed.

Specificaties

Beoordelingen

3 beoordelingen
07-03-2017 17:22
4/5
De luchtbevochtiger -8370- doet zijn werk. je ziet vochtige damp eruit komen en ik heb al regelmatig het waterreservoir moeten vullen. Hoe goed het zich verspreidt over de ruimte? geen idee.
Als je het apparaat op de hoogste stand zet, zie je het vocht neerslaan op het tafeltje waar het op staat en op de omgeving.
de gebruiksaanwijzing is helder. Het wordt aangeraden het apparaat op 60 cm hoogte te plaatsen. Dat heb ik niet gedaan, zo'n "sieraad" is het nu ook weer niet in de woonkamer.

04-01-2017 12:33
2/5
Helaas een wat minder goede ervaring met de luchtbevochtiger PR-8370. We hadden het apparaat gekocht voor op de slaapkamer omdat we steeds last hadden van bloedneuzen en het idee hadden dat dit kwam door de droge lucht.
Het apparaat is erg groot en het display geeft redelijk veel licht 's nachts wat niet heel handig is op de slaapkamer. Ondanks het feit dat we het apparaat heel laag hebben staan (niet op de grond), is dit toch behoorlijk storend. Ook maakt het nog best veel geluid bij het aanslaan. Verder is de afstandbediening die erbij zit van weinig toegevoegde waarde want het werkt alleen als je het zo dichtbij houdt dat je de knopjes op het apparaat net zo goed kan aanraken. Ook hebben we weinig gemerkt van de werking van het apparaat, geen verbetering van onze klachten of van de lucht voor mijn gevoel.
Wij hadden de proefperiode gedaan en ik wilde het apparaat eigenlijk retour zenden maar aangezien dat nogal een gedoe was en we het erg druk hadden is dit erbij in geschoten. Dus helaas voor ons een miskoop


15-02-2016 13:02
5/5
We hebben hem gekocht voor onze zoon en staat op zijn slaapkamer. Hij slaapt nu veel rustiger en is beter uitgeslapen.

Fijn apparaat

Progenion Nederland
Ambachstraat 2
7622 AP Borne
Tel: 074 - 851 19 01
E-mail. info@progenion.nl
https://www.progenion.nl
Waar verkrijgbaar?
Chat met de klantenservice
Progenion is online offline
Welkom bij de klantenservice.