Gratis verzending in Nederland
van € 100,-
Klantenservice
Tel 074-8511901
Registreer
Nieuwe klant
Zoeken
O
Bel Progenion
Tel.074 - 8511 901

Wederverkoper Natuurwinkel Columbus te Heerhugowaard

Naast de online verkrijgbaarheid van Progenion luchtreinigers, is het eveneens mogelijk de producten uit ons aanbod te aanschouwen en aan te schaffen bij Annemarie de Beurs. Annemarie de Beurs is eigenaresse van Natuurwinkel Columbus, gevestigd te Heerhugowaard.

Natuurwinkel Columbus is als reformwinkel specialist op het gebied van natuurlijke voeding. De producten zijn dan ook vanzelfsprekend vervaardigd uit natuurlijke ingrediënten. Tevens wordt er ook gebruik gemaakt van biologische teelt. Kunstmatige toevoegingen in voeding worden bij Natuurwinkel Columbus zoveel als mogelijk beperkt. Ook voor dieet- en voeding supplementen is Natuurwinkel Columbus het aangewezen adres in Heerhugowaard.

Natuurwinkel Columbus kent als geen ander het belang van een gezond leefklimaat door middel van de luchtreinigers van Progenion. Zij staan u dan ook graag te woord om u van de nodige informatie te voorzien betreffende ioniserende luchtreinigers!

Let op!

Het is raadzaam voor aanvang van uw bezoek telefonisch contact op te nemen met Natuurwinkel Columbus. Het is immers mogelijk dat bepaalde artikelen niet voorradig zijn. Om u een teleurstelling te besparen wordt u dan ook verzocht te bellen met Tel. 072-5717780.

 

Natuurwinkel Columbus
Middenwaard 53
1703 SC Heerhugowaard
Tel. 072-5717780
Contactpersoon: Annemarie de Beurs

Natuurwinkel Columbus - luchtreiniger verkooppunt van Progenion

Aan parkeergelegenheid geen gebrek, tegenover het pand van Natuurwinkel Columbus kunt u gemakkelijk uw auto parkeren.
Gemakkelijk parkeren
Progenion Nederland
Ambachstraat 2
7622 AP Borne
Tel: 074 - 851 19 01
E-mail. info@progenion.nl
https://www.progenion.nl
Waar verkrijgbaar?
Chat met de klantenservice
Progenion is online offline
Welkom bij de klantenservice.