Gratis verzending in Nederland
van € 100,-
Klantenservice
Tel 074-8511901
Registreer
Nieuwe klant
Zoeken
O
Bel Progenion
Tel.074 - 8511 901

Dierlijke huidschilfers

Een allergie voor dierlijke huidschilfers kan tot astma aanvallen leiden. Dus als je allergisch bent voor honden of katten, kun je deze dieren beter niet aaien. Een luchtreiniger met een ionisator kan allergische klachten al binnen enkele uren doen verminderen, echter is is ook mogelijk dat u niet goed reageert op ionisatie we raden u dan ook aan indien u allergisch bent om eerst een luchtreiniger met ionisator te testen. We bieden deze mogelijkheid in onze webshop.

Huisstofmijt

Huisstofmijten zijn te klein om met het blote oog te zien. Maar ze zitten in je kleren, vloerbedekking en beddengoed. Een vrouwtje kan ongeveer tien nieuwe mijten per week voortbrengen. Huisstofmijten zijn een veel voorkomende prikkel voor mensen met astma.

Huisstofallergie

Huisstofallergie komt vrij veel voor. Als je astma hebt, dan zijn huisstofmijten geen vrienden van je. Deze kleine, kruipende beestjes kunnen astma-aanvallen opwekken. Stof is moeilijk te vermijden. Maar als je astma hebt, kun je beter niet op hele stoffige plekken komen. Er zijn nog meer stoffen waar mensen met astma benauwd van kunnen worden. Voorbeelden zijn sigarettenrook, rook van een open haard, luchtvervuiling en sterke geuren zoals parfum. Een luchtreiniger met ioisator neutraliseerd deze luchtvervuiling en vangt de fijnstof op in een elektrostatisch filter of in een HEPA of ULPA filter. Het neutraliseren van huisstofmijt neemt langer in beslag dit duurt met ionisatie ongeveer 8 tot 10 weken.
Progenion Nederland
Ambachstraat 2
7622 AP Borne
Tel: 074 - 851 19 01
E-mail. info@progenion.nl
https://www.progenion.nl
Waar verkrijgbaar?
Chat met de klantenservice
Progenion is online offline
Welkom bij de klantenservice.