Gratis verzending in Nederland
van € 100,-
Klantenservice
Tel 074-8511901
Registreer
Nieuwe klant
Zoeken
O
Bel Progenion
Tel.074 - 8511 901

Auto ionisator

PR-101 TOT 5M²

Model PR-101
Ionisator 3.000.000 cm³
1 jaar garantie
12,95
incl. 21% BTW
Uitverkocht

PR-101 luchtreiniger met ionisator voor in de auto

De lucht in uw auto bevat vier maal zoveel schadelijke stoffen als gemiddeld in een drukke stad. Dat blijkt uit onderzoek van de GGD. Alle reden dus om het binnenklimaat in uw auto, bedrijfswagen of camper met de PR-101 auto luchtreiniger met ionisator optimaal en gezond te houden. Beslist geen overbodige luxe als u lang en regelmatig in de file staat!

Word geen slaaprijder!

De overheid voert uitgebreid campagne om weggebruikers te wijzen op het gevaar van te weinig slaap en grote vermoeidheid in het verkeer. Eén van de tips is de auto koel te houden. Warmte en roken maken je immers slaperiger. Dankzij de ionisatietechniek helpt de PR-101 ionisator u wakker te blijven tijdens lange ritten. Positieve ionen van bijvoorbeeld sigarettenlucht worden door de PR-101 omgezet in negatieve ionen, die de lucht in uw voertuig fris en gezond houden. Ook zuurstofionen zijn alleen biologisch actief als deze negatief geladen is. Ionisatie brengt dus meer bruikbare zuurstof in de lucht. Zo blijft u geconcentreerd en alert. Ook andere inzittenden, zoals familie of collega’s, zijn hierbij gebaat.

Bestrijding van fijnstof vooral onderweg belangrijk

Niet alleen worden sigarettenrook en dierenluchtjes geneutraliseerd door de ionisatietechniek van de PR-101, ook bacteriën en fijnstof worden bestreden. Ondanks Europese normen komt fijnstof in Nederland nog op grote schaal voor, vooral in de grote steden en nabij drukke wegen. Een ionisator in de auto is hiervoor dus evenzeer uiterst effectief. De zeer kleine in de lucht zwevende fijnstofdeeltjes zijn immers zeer schadelijk voor de gezondheid, omdat ze diep in de longen kunnen doordringen. In Nederland overlijden jaarlijks enige duizenden mensen enkele dagen tot maanden eerder door kortdurende blootstelling aan fijnstof. Ook langdurige blootstelling aan fijnstof is schadelijk. Dit uit zich in een verminderde longfunctie en chronische luchtwegaandoeningen, zoals bronchitis, astma en longemfyseem.
Dankzij de ionisatietechniek van de PR-101 auto luchtreiniger van Progenion hechten negatieve ionen zich aan (fijn)stofdeeltjes, ziektekiemen, bacteriën, virussen, pollen en schimmels, zodat deze zwaar worden en neerslaan. Hierna zijn ze makkelijk met de stofzuiger of dweil op te ruimen.

Makkelijk aan te sluiten

Deze speciale auto luchtreiniger is eenvoudig aan te sluiten op het 12 voltaansluitpunt voor sigaretten.

PR-101 luchtreiniger met ionisator is toepasbaar in:

• Personenauto
• Bedrijfswagen
• Bestelbus
• Camper
• Vrachtwagen

Verwijderd
:
• Bacteriën
• Fijnstof
• Dierenluchtjes
• Sigarettenrook

Specificaties

Model PR-101
Ionisator 3.000.000 cm³
1 jaar garantie

Beoordelingen

0 beoordeling
Progenion Nederland
Ambachstraat 2
7622 AP Borne
Tel: 074 - 851 19 01
E-mail. info@progenion.nl
https://www.progenion.nl
Waar verkrijgbaar?
Chat met de klantenservice
Progenion is online offline
Welkom bij de klantenservice.