Verzenden & Bezorging2023-09-22T14:01:42+02:00

Betrouwbare en Snelle Verzending met PostNL bij Progenion

Bij Progenion zetten we ons in voor uitmuntende klantenservice, en dat begint bij onze betrouwbare en snelle verzendprocedures. Alle bestellingen die op werkdagen vóór 16.00 uur zijn geplaatst, worden dezelfde dag nog verwerkt en verzonden met PostNL. Ons toegewijde team verpakt elke bestelling zorgvuldig om ervoor te zorgen dat uw aankopen veilig aankomen. Aan het einde van de dag ontvangt u een track-en-trace code van PostNL, waarmee u het traject van uw pakketje kunt volgen. Doorgaans kunt u uw pakketje de volgende dag al in ontvangst nemen. Bijvoorbeeld, als u op woensdag vóór 16.00 uur bestelt, kunt u uw pakketje normaal gesproken op donderdag verwachten. De bestellingen die op vrijdag geplaatst zijn zullen op zaterdag bezorgd worden.

Weekendbestellingen bij Progenion

Ook in het weekend zijn wij er voor u. Als u op zaterdag of zondag een bestelling plaatst, zorgen wij ervoor dat uw pakketje op dinsdag bij u wordt bezorgd. Zo kunt u ook in het weekend met een gerust hart winkelen bij Progenion, wetende dat uw aankopen tijdig en veilig bij u zullen aankomen. Mocht u vragen hebben over uw bestelling, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer +31 (0)74 8511901 of via e-mail op info@progenion.nl. Bij Progenion is uw tevredenheid onze topprioriteit.

Veel gestelde vragen.

Ik heb verkeerde gegevens ingevuld kan ik dit aanpassen?2023-08-28T09:49:41+02:00

Als u merkt dat u verkeerde gegevens heeft ingevuld bij het plaatsen van uw bestelling, adviseren wij u om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. Het is belangrijk dat we deze informatie zo snel mogelijk aanpassen om ervoor te zorgen dat uw pakketje op de juiste plek terechtkomt.

U kunt ons bereiken op ons reguliere telefoonnummer 0748511901. Daarnaast kunt u ons ook een e-mail sturen naar magazijn@progenion.nl met de correcte informatie en details van uw bestelling. Ons team zal er alles aan doen om de wijzigingen door te voeren voordat uw pakket wordt verzonden. Het is echter belangrijk dat u weet dat, eenmaal verzonden, wij de verzendgegevens niet meer kunnen aanpassen. Daarom adviseren we u om de gegevens in uw bestelling altijd dubbel te controleren voor verzending.

Bij PostNL staat mijn pakket nog niet is ontvangen over verwerkt en nu?2023-08-28T09:49:39+02:00

Het kan voorkomen dat uw pakket nog niet is ingescand bij het depot van PostNL, zelfs al is het al verzonden vanuit onze faciliteiten. In dit geval zal de status op de track-en-trace pagina van PostNL aangeven dat uw pakket nog niet is ontvangen of verwerkt. We begrijpen dat dit verwarrend kan zijn, maar wees gerust dat dit een normaal onderdeel van het proces kan zijn en meestal wordt opgelost zodra uw pakket wordt ingescand bij het PostNL-depot.

We raden u aan om de track-en-trace code te blijven volgen voor updates. Zodra PostNL uw pakket heeft verwerkt, zal de status op de track-en-trace pagina worden bijgewerkt.

Wij waarderen uw geduld en begrip in deze situatie. Mocht u nog andere vragen of zorgen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Vandaag verstuurd vandaag verzonden. Wanneer ontvang ik mijn pakketje?2023-08-28T09:49:42+02:00

Als u uw bestelling op werkdagen vóór 16.00 uur plaatst, wordt deze dezelfde werkdag nog verzonden via PostNL. Normaal gesproken kunt u uw pakketje de volgende dag verwachten. Echter, tijdens drukke periodes kan de levertijd iets langer zijn. Hoewel we er altijd naar streven om uw bestelling zo snel mogelijk te bezorgen, raden we u aan om rekening te houden met mogelijke vertragingen bij PostNL, vooral tijdens piekuren en feestdagen. U ontvangt van ons een verzendbevestiging met een PostNL trackingcode, zodat u de status en de verwachte leverdatum van uw pakketje kunt volgen. Dank voor uw begrip en geduld.

Titel
Ga naar de bovenkant