Vooruitbetaling – Simpel en Veilig

Voor een veilige en naadloze afhandeling van uw bestelling, verzoeken we u het totaalbedrag over te maken op het volgende IBAN nummer: NL23 INGB 0664 5638 72. Dit rekeningnummer staat op naam van Progenion BV. Vergeet alstublieft niet uw unieke bestelnummer in de omschrijving te vermelden.

Bij ontvangst van uw betaling, zetten we het proces in werking om uw bestelling te verwerken. Houd er rekening mee dat het verwerken van uw vooruitbetaling normaliter 1 tot 2 werkdagen in beslag neemt.

Na ontvangst en verwerking van uw betaling, gelden de levertijden die op onze website staan vermeld. Zo garanderen we dat uw bestelling met de grootste zorg en efficiëntie wordt afgehandeld.

Ideal Betaling – Snel, Veilig en Betrouwbaar

Ideal is een van de meest populaire en betrouwbare online betaalmethoden. Met Ideal kunt u uw online aankopen veilig, snel en gemakkelijk afrekenen via uw eigen bank. Het is breed ondersteund door de meeste Nederlandse banken zoals ING, ABN-AMRO, Rabobank en meer.

Bij het kiezen van Ideal als uw betaalmethode, bent u verzekerd van een veilige transactie die direct wordt verwerkt. Dit betekent dat we na bevestiging van uw betaling direct kunnen overgaan tot de levering van uw product.

We raden u aan de Ideal-website te bezoeken op www.ideal.nl om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van online bankieren. Zodra uw Ideal-betaling is voltooid, staat uw bestelling klaar om te worden verwerkt. Hierdoor wordt het kopen van producten online nog gemakkelijker en veiliger.

Betalen met ideal

Creditcard Betaling – Veilig en Gemakkelijk

U kunt uw aankopen bij ons ook gemakkelijk en veilig afrekenen met uw creditcard. We accepteren Visa, MasterCard en American Express. Uw creditcardgegevens worden beveiligd door onze SSL-procedure, die garandeert dat uw informatie veilig en privé blijft.

We werken nauw samen met uw creditcardorganisatie om een correcte en veilige afhandeling van uw betaling te verzekeren. Met deze optie bieden we u een betrouwbare en gebruiksvriendelijke betaalmethode, waardoor het proces van online winkelen nog soepeler en veiliger wordt.

Bancontact / MisterCash – Vertrouwd Betalen voor Onze Belgische Klanten

Bancontact / MisterCash is een populaire betaalmethode uit België, waarmee onze Belgische klanten veilig en vertrouwd kunnen betalen via hun eigen bankomgeving. Deze betaalmethode kan worden beschouwd als de Nederlandse iDEAL variant voor onze Belgische klanten.

Deze methode wordt breed geaccepteerd en is uiterst geschikt voor iedere klant in België die online aankopen doet. Veiligheid en gemak zijn slechts enkele van de voordelen die deze lokale betaalmethode te bieden heeft.

Bancontant betalen
PayPal Betaling – Wereldwijd Veilig met Aankoopbescherming

PayPal is wereldwijd erkend als een van de veiligste betaalmethoden. Een van de belangrijkste voordelen van het gebruik van PayPal is hun aankoopbescherming. Deze dienst zorgt ervoor dat u met een gerust hart kunt winkelen.

Als u voor PayPal kiest, bent u beschermd vanaf het moment van aankoop tot aan de bezorging. In het onwaarschijnlijke geval dat u uw aankoop niet ontvangt nadat u deze met PayPal heeft betaald, krijgt u het volledige aankoopbedrag terug.

Kiezen voor PayPal betekent kiezen voor zekerheid en betrouwbaarheid bij uw online aankopen. Met PayPal bent u verzekerd van een veilige transactie en uitstekende klantbescherming.

Betalen met PayPal