Aromatische oliën zijn een veelgebruikte keuze voor geurverspreiding en worden vaak gebruikt in aromadiffusers. In tegenstelling tot etherische oliën, hebben aromatische oliën de eigenschap om zich te mengen met water. Dit betekent dat ze niet op het water blijven drijven, wat gunstig is voor het gebruik in aromadiffusers.

Belangrijk om te weten is dat etherische oliën op het wateroppervlak blijven liggen. Dit kan problematisch zijn voor uw aromadiffuser, vooral wanneer het water in het reservoir opraakt. In een dergelijk geval kan de etherische olie aan het reservoir blijven kleven, wat moeilijk te reinigen kan zijn en de levensduur van de diffuser kan beïnvloeden.

Onze aromatische oliën zijn wateroplosbaar en mengen zich gemakkelijk met water, waardoor ze perfect zijn voor gebruik in aromadiffusers. We bieden een scala aan geuren om uit te kiezen en helpen bij het creëren van een aangename sfeer in uw leefruimte. Onthoud echter dat ze niet bedoeld zijn voor inwendig gebruik en alleen moeten worden gebruikt zoals aanbevolen.