Progenion Luchtreinigers: Uw Partner voor een Gezondere Lucht.

Bij Progenion streven we ernaar om overal schone, gezonde lucht te bieden. Onze missie is helder: het creëren van een gezondere leefomgeving voor iedereen. Gevestigd in Borne, Overijssel, zijn wij sinds 2007 de toonaangevende specialist in luchtzuiveringstechnologieën. Ons assortiment omvat niet alleen luchtreinigers, luchtbevochtigers en aromaverdampers, maar ook ventilatoren, waardoor wij een complete oplossing bieden voor uw luchtkwaliteit thuis of op het werk.

Innovatie en Kwaliteit

Onze focus ligt op constante innovatie en de verbetering van onze producten en systemen. Met een uitgebreide reeks aan producten bedienen we zowel particuliere als zakelijke klanten. De betrouwbare en unieke werking van onze luchtreinigers en andere apparatuur maakt ze geschikt voor diverse omgevingen. Of het nu gaat om uw woonkamer, wachtruimtes, kantoorruimtes, of zelfs dierenverblijven, Progenion biedt overal een adem van frisse lucht.

Een Bron van Informatie

Onze website staat vol met handige informatie. Hier vindt u alles wat u moet weten over onze producten en hun voordelen voor gezondheidsproblemen zoals allergieën, bacteriële infecties en de aanpak van fijnstof. We delen ook tips en adviezen voor het optimaliseren van uw luchtkwaliteit.

Betrouwbaarheid en Snelheid

Onze webshop bestaat al meer dan 15 jaar en draagt het Webshop Keurmerk ‘Veilig en betrouwbaar’, het grootste keurmerk van Europa. Wij garanderen dat uw bestelling veilig en snel wordt afgehandeld. Bestelt u vandaag? Dan kunt u uw product morgen al in huis verwachten!

Klantenservice en Advies

Onze klantenservice staat van maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 16:00 uur voor u klaar. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 074 8511 901. Bij Progenion krijgt u advies op maat en antwoord op al uw vragen over onze luchtreinigers, luchtbevochtigers en aromaverdampers. Wij zijn hier om u te helpen bij het kiezen van de juiste oplossing voor uw luchtkwaliteitsbehoeften.

Bij Progenion Luchtreinigers zijn wij toegewijd aan uw welzijn en bieden wij technologieën die bijdragen aan een gezonder, frisser en zuiverder leven. Ontdek vandaag nog hoe wij uw luchtkwaliteit kunnen transformeren!