Gratis verzending in Nederland
van € 100,-
Klantenservice
Tel 074-8511901
Registreer
Nieuwe klant
Zoeken
O
Bel Progenion
Tel.074 - 8511 901

Progenion Luchtreinigers en luchtbevochtigers

Progenion beschikt over ruime kennis en ervaring op het gebied van luchtreiniger met ionisatoren. Dankzij onze luchtreiniger kunt u luchtzuivering in eigen hand nemen. Het ionisatieproces gaat uit van geclusterde negatieve ionen, die op natuurlijke wijze onzuivere delen, fijnstof en micro-organismen vermindern. Dat leidt tot een verademing in uw leef- en werkomgeving! Onze luchtreinigers helpen ioniseren tegen allergieën, zoals hooikoorts en astma, en filteren niet alleen huisstofmijt en pollen, maar ook nare geurtjes zoals rooklucht. De ionisatoren zijn verkrijgbaar in verschillende varianten en, afhankelijk van het type, inzetbaar in ruimten met een zowel grotere als kleinere omvang. Wilt u minder hinder van vervuilde lucht?
Kiest u voor zuivere zuurstof, thuis en op kantoor? Bestel dan vandaag nog een luchtreiniger van Progenion.

Progenion al 10 jaar uw online en offline luchtzuiveringsspecialist !

Duizenden klanten vonden afgelopen 10 jaar via Progenion de weg naar zuivere lucht en een juiste luchtvochtigheid. Veel mensen schreven een recensie na het bestellen van een proefluchtreiniger en waren tevreden over de klantenservice. De klantenservice is iedere dag van 10.00 tot 18.00 te bereiken op 074-8511901. Om veilig webwinkel te waarborgen is Progenion ook aangesloten bij bekende keurmerken zoals Thuiswinkelwaarborg en Webshop keurmerk. Naast het veilig winkelen leveren we uw bestelling op werkdagen binnen 24 uur en is het mogelijk om gebruik te maken van het 14 zichttermijn.

Openingstijden showroom en telefonische bereikbaar:

Maandag 13.00 tot 18.00
Dinsdag 10.00 tot 18.00
Woendag 10.00 tot 18.00
Donderdag 10.00 tot 18.00
Vrijdag 10.00 tot 18.00
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

De mensen achter Progenion

Het bedrijf werd in 2008 opgericht door Ronny Doornbos en Gerard Scholten.
Zij worden in hun dagelijkse werkzaamheden geassisteerd door:
Evelien Dubbelink (administratie en verkoop)

Uw gezondheid en welbevinden staat voorop

De doelstelling van Progenion is het leveren van een belangrijke bijdrage aan uw gezondheid en welbevinden door middel van moderne luchtreinigingstechnologie, zoals Ronny Doornbos uitlegt: “Daarbij leggen we de focus op het voortdurend innoveren en verbeteren van de apparatuur en toegepaste systemen. Om dit te realiseren gaan we de hele wereld over. Progenion is dan ook een internationaal georiënteerde onderneming; productie en verkoop vinden plaats in diverse landen in Europa en het Verre Oosten.”

Onze missie:

“Schone, gezonde lucht. Altijd en overal. Progenion zorgt ervoor!”

Showroom Progenion Nederland
Liever eerst kijken? Bezoek dan onze winkel aan de Ambachtstraat ! De koffie staat voor u klaar.

Vooroplopen in techniek én service

Als specialist op het gebied van ionisatie luchtreiniging introduceert Progenion voortdurend nieuwe systemen en mogelijkheden, waarbij ionisatie- en UV-technieken belangrijk zijn. In de markt voor luchtreinigingsapparatuur onderscheidt ons bedrijf zich niet alleen door een breed en kwalitatief hoogwaardig productenaanbod. Naast betrouwbaarheid en snelle levering zijn ook een goede service en deskundig advies kenmerkend voor onze organisatie.

Consumenten en zakelijk

Dankzij het uitgebreide productenpakket, speelt Progenion een belangrijke rol in zowel de consumentensector als in de zakelijke markt. Door de betrouwbaarheid, werking en unieke werking van de producten zijn deze in tal van situaties inzetbaar. Dit varieert van de thuisomgeving tot wachtkamers, kantoorruimtes en andere omgevingen. Daarbij besteden we ook steeds meer intensieve aandacht aan persoonlijk en gedegen advies vooraf. Met name in de professionele omgeving is dit van belang om de maximale zuiverheid te bereiken in het betreffende interieur.
Progenion Nederland
Ambachstraat 2
7622 AP Borne
Tel: 074 - 851 19 01
E-mail. info@progenion.nl
https://www.progenion.nl
Waar verkrijgbaar?
Chat met de klantenservice
Progenion is online offline
Welkom bij de klantenservice.