Progenion Viert 15 Jaar en Lanceert Vernieuwde Website!

Welkom op de gloednieuwe website van Progenion! Als onderdeel van ons 15-jarig jubileum hebben we besloten onze website een complete make-over te geven. Het is ons doel om onze bezoekers een nog betere gebruikerservaring te bieden, en we hopen dat deze nieuwe look ons daarbij helpt.

In 2008 begonnen we met Progenion, met als missie om voor iedereen een betaalbaar product te bieden om de luchtkwaliteit te verbeteren. Sindsdien zijn we gegroeid, zowel in expertise als in de diversiteit van onze producten en diensten. Onze passie voor luchtreinigers heeft ons gedreven om continue te innoveren en onze klanten het beste luchtreinigers te bieden.

Wat is er nieuw?

Onze website is gebruiksvriendelijker, zodat u eenvoudig kunt vinden wat u zoekt. We hebben filters en diverse hulpmenu’s toegevoegd om u nog beter te helpen bij uw keuze.

Mobiel Vriendelijker

Hoewel we nu nog bezig zijn met het verbeteren van de mobiele site is het al mogelijk om door onze mobiele site te  navigeren.

Nieuws

We hebben een nieuwpagina toegevoegd waarin we u op de hoogte zullen houden van de nieuwste ontwikkelingen en waar we regelmatig tips, nieuws en updates zullen plaatsen.

We willen onze klanten te bedanken. Zonder uw continue steun en feedback zouden we niet zijn waar we nu zijn. Bedankt voor een geweldige 15 jaar – en op naar de volgende 15

Progenion Luchtreinigers bestaat 15 jaar