Zuivere Lucht Zonder Lawaai of Hoge Kosten

Het kiezen van de juiste luchtreiniger kan een lastige klus zijn. Er zijn tal van factoren om te overwegen, zoals efficiëntie, kosten, en niet te vergeten, het geluidsniveau. Progenion heeft echter een stille luchtreiniger die al deze zorgen wegneemt: de Ioniserende stille luchtreiniger model PR-36R. Deze stille luchtreiniger biedt een scala aan voordelen, geen geluid een laag energieverbruik van slechts 4 watt en geen filters vervangen!

Ongeëvenaarde Stilte: Geen Ventilator Nodig

De luchtreiniger PR-36R is een ioniserende luchtreiniger die gebruikmaakt van statische elektrische tijd en hoogspanning om lucht voor te stuwen. Hierdoor is er geen ventilator nodig, waardoor deze luchtreiniger uitzonderlijk stil is. Sterker nog, hij maakt helemaal geen geluid! Hierdoor is de PR-36R de ideale stille luchtreiniger voor in de woonkamer, kantoor of elk ander ruimte vanaf 20m² van het huis waar rust belangrijk is.

Duurzaam en Onderhoudsvriendelijk: RVS Filter

Een ander indrukwekkend kenmerk van de PR-36R is het onderhoudsgemak. De stille luchtreiniger is uitgerust met een RVS filter dat stofdeeltjes aantrekt en vasthoudt. Dit betekent dat er geen filters vervangen hoeven te worden; een snelle reiniging is alles wat nodig is om het apparaat in optimale staat te houden.

Energiezuinig: Slechts 4 Watt Verbruik

Misschien wel het meest aantrekkelijke voordeel van de PR-36R is het lage energieverbruik. Met een verbruik van slechts 4 watt kan deze stille luchtreiniger continu draaien zonder een aanslag te plegen op uw energierekening. Op basis van een gemiddelde stroomprijs van 22 cent per kWh, kost het jaarlijks gebruik van deze luchtreiniger u slechts €7,71!

Meer Stille Luchtreinigers Zonder Vervangingskosten voor Filters

Naast de PR-36R, bieden we ook andere innovatieve stille luchtreinigers aan, zoals de PR-135UV en de PR-124. Hoewel deze modellen vanwege hun compacte formaat een kleine ventilator gebruiken, zorgen de ingebouwde lagers ervoor dat ze nog steeds ongelofelijk stil zijn. Net als de PR-36R zijn deze luchtreinigers energiezuinig en beschikken ze over reinigbare filters. Dit betekent dat u niet alleen bespaart op de kosten van energieverbruik, maar ook op de uitgaven voor filtervervanging.

Stille luchtreiniger met ionistor geen filters vervangen
De meest stille luchtreiniger ter wereld. Echt geen geluid!

Geen geluid, geen filters vervangen en energie zuinig