Progenion’s luchtreinigers zijn ontworpen om duurzaamheid en energie-efficiëntie te combineren, waardoor ze niet alleen goed zijn voor je gezondheid, maar ook voor je portemonnee. We hebben een scala aan luchtreinigers beschikbaar, die verschillen in energieverbruik afhankelijk van het model en de instellingen.

Neem als voorbeeld onze PR-950UVS luchtreiniger met HEPA en carbonfilter. Dit model biedt vijf verschillende standen, waardoor je de intensiteit en het energieverbruik naar behoefte kunt aanpassen. Bij een lagere stand verbruikt deze luchtreiniger minder energie dan op een hogere stand, wat resulteert in besparingen op de energierekening.

Ons meest energie-efficiënte model is echter de PR-124 luchtreiniger met ionisator. Dit model verbruikt slechts 2,8 Watt per uur, wat ongeëvenaard is in termen van energie-efficiëntie. Stel je voor, bij een gemiddelde elektriciteitsprijs van €0,23 per kilowattuur, zou het jaarlijkse energieverbruik van de PR-124 (bij continu gebruik) ongeveer €5,71 kosten. Deze luchtreiniger is perfect geschikt voor kleinere ruimtes vanaf 10m², zoals een kantoor of een printerruimte, en biedt schone lucht tegen een ongelofelijk lage prijs.”