Gratis verzending in Nederland
van € 100,-
Klantenservice
Tel 074-8511901
Registreer
Nieuwe klant
Zoeken
O
Bel Progenion
Tel.074 - 8511 901


Fijnstof in de huiskamer.

Een onderzoek door het Amerikaanse ministerie van landbouw en visserij heeft aangetoond dat het ioniseren van een kamer 52% minder stof oplevert en 95% minder schadelijke bacteriën in de lucht. Vervolgens werd onderzoek gedaan naar het effect van ioniseren van salmonella bacteriën. Dat onderzoek gaf aan dat het aantal salmonella bacteriën drastisch verminderde. Deze onderzoeken gaven aan dat ioniseren van de lucht wel degelijk een grote positieve invloed heeft op onze gezondheid.

Rooklucht.

In maart 1999 heeft zijn onderzoekers een rooktest laten doen. De rook die in een tank werd geblazen, waarin ook ionisatoren stonden, verdween helemaal.

Minder bacteriën.

Onderzoekers toonden aan dat het gebruik van ionisatoren het gehalte bacteriën zwaar verminderde bij patiënten met brandwonden. Dit resulteerde in een snellere heling van de wonden.

Ionisatie en gezondheid.

Het blad Science, de Amerikaanse voedsel en waren autoriteit FDA en het laboratorium van Toyota hebben onderzoeken gedaan naar het effect van ionisatoren op onze gezondheid en waren unaniem in hun oordeel dat ionisatoren wel degelijk een positieve invloed hebben op zowel auto bestuurders, bestrijding van virussen en het terugbrengen van schadelijke bacteriën in de lucht.
Progenion Nederland
Ambachstraat 2
7622 AP Borne
Tel: 074 - 851 19 01
E-mail. info@progenion.nl
https://www.progenion.nl
Waar verkrijgbaar?
Chat met de klantenservice
Progenion is online offline
Welkom bij de klantenservice.