Luchtbehandeling op maat

Als ondernemer wilt u dat uw medewerkers op een plezierige en gezonde wijze hun werk kunnen doen. Niet alleen is dat goed voor de onderlinge sfeer, maar ook voor de productiviteit. Progenion is als specialist op het gebied van luchtreiniging uitstekend in staat om u daarbij van dienst te zijn. Immers, gezond en frisse lucht draagt in grote mate bij aan de perfecte atmosfeer op de werkplek!

Sick building-syndrom

Het sick building-syndrom, ongezonde lucht door allerlei fijnstof of bacteriën, nare en onwelriekende geurtjes. Als ondernemer of manager wilt u dat liever niet. Want als medewerkers ziek worden, betekent het dat uw productiviteit omlaag gaat. U kunt dat voorkomen door de inzet van luchtbehandeling met Progenion luchtreinigers. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit en bijzondere technologie zoals ionisatie, UV, en hepa filtering zijn de Progenion luchtreinigers in staat iedere werkplek te voorzien van een optimale atmosfeer. Een atmosfeer waarin uw medewerkers zich prettig voelen en met plezier hun werk doen.

Diverse luchtbehandelings mogelijkheden

Progenion luchtreinigers zijn er met uiteenlopende capaciteiten en mogelijkheden. En niet te vergeten inzetbaar op diverse locaties. Het is voor u wellicht niet makkelijk om de juiste keuze te maken uit ons programma. Daarom adviseren wij u graag. Wij helpen u om de juiste Progenion luchtreinigers te selecteren, zodat deze optimaal aan uw verwachtingen en eisen voldoen.  Ook voor Stankoverlast biedt Progenion diverse mogelijkheden om ruimtes te neutraliseren van geur door het inzetten van sterke ozon machines, hierdoor worden vrijwel alle nare geurtjes in een korte tijd geneutraliseerd .

Neutralisatie van geur en bacteriën is mogelijk voor o.a. :

– Hotelkamers
– Wachtkamers
– Voedselruimtes ( opslag)
– Medische ruimtes (operatiekamers)
– Rookruimtes

Advies

Onze adviseurs komen bij u langs om ter plaatse een inventarisatie te maken. Aansluitend volgt dan een passend en vrijblijvend advies. Wilt u van deze mogelijkheid gebruik maken, aarzel dan niet en maak een afspraak met ons. Wij staan u graag van dienst. Voor een gezonde atmosfeer op de werkplek!

U kunt gemakkelijk een afspraak plannen via ons contactformulier