Zichttermijn

Koopt u een product bij Progenion, dan hebt u recht op een zichttermijn van 14 dagen.
Binnen die tijd mag u het product (indien ongebruikt) terugsturen, zonder reden.

Regels gedurende het zichttermijn

Gedurende het zichttermijn mag u het product alleen gebruiken om te beoordelen of het aan uw wensen voldoet en / of u het daadwerkelijk wil houden.
Wanneer u het product toch volledig in gebruikt neemt behouden wij het recht om een vergoeding te vragen wanneer u het product binnen 14 dagen retourneert.
Om meer inzicht te krijgen over de regels en wetgeving van het zichttermijn verwijzen wij u naar de informatie pagina van de thuiswinkelwaarborg.

Wij hanteren het zichttermijn van 14 dagen voor alle Europese landen m.u.v. Malta en Slovenië, deze landen
hebben recht op een zichttermijn van 15 dagen. Het zichttermijn gaat in op de dag dat u uw bestelling heeft ontvangen.

Belangrijk!
Neem nooit de luchtreiniger in gebruik om hem te testen in rooklucht hierdoor word het product niet geschikt te worden teruggezonden
in verband met gezondheidsbescherming of hygiëne van andere consumenten. Wij moeten het product als nieuw kunnen verkopen.

Indien u toch een machine wilt testen i.v.m. rooklucht verwijzen wij u naar onze luchtreiniger op proef periode. In deze periode kunt
u de luchtreiniger 4 weken testen op de werking.

Direct annuleren van uw bestelling

Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kosteloos.
Annuleert u de bestelling, nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren. Indien Progenion reeds een betaling van u heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten. Alleen als er retourkosten zijn gemaakt zullen hierop in mindering worden gebracht (alleen als u de bestelling aan de deur weigert en ongeopend laat meenemen door de bezorger) .

Retourkosten

Stuurt u uw bestelling terug? Dan bent u verantwoordelijk voor diefstal en verlies tijdens het transport. U krijgt geen retourkosten terug, tenzij onze klantenservice dat met u heeft afgesproken. Nadat uw pakket bij ons terug is, ontvangt u het aankoopbedrag binnen 14 dagen teruggestort. Vermeld bij het terugsturen altijd duidelijk uw gegevens, zoals naam/adres/woonplaats, ordernummer en bankrekeningnummer. Voor vragen kunt u contact op
nemen via: magazijn@progenion.nl

Retour adres
T.A.V. Ruilen & Retourneren
Progenion BV
Ambachtstraat 2
7622 AP Borne
Nederland

Retourneren

Mocht u om welke andere redenen dan ook uw pakketje retour willen sturen neem dan altijd eerst contact op met onze
klantenservice via uw online account we zullen uw vraag binnen 5 werkdagen beantwoorden.

Klachten
Hebt u een klacht over één van onze producten dan kunt u een email sturen naar info@progenion.nl. Vermeld u daarin uw persoonsgegevens, datum bestelling en uw ordernummer en de aard van uw klacht. U kunt binnen 5 werkdagen een reactie van ons verwachten. Uiteraard zullen wij ons best doen om uw klacht naar tevredenheid op te lossen.