Progenion viert 15 jaar adembenemende inzet voor schonere lucht!

We zijn zo blij en dankbaar dat we deze prachtige mijlpaal kunnen delen: Progenion viert haar 15-jarig bestaan! Dat klopt, we zijn al 15 jaar uw betrouwbare partner in luchtzuiveringstechnologieën, en we zijn zo trots op de reis die we samen hebben afgelegd.

Begonnen in 2008, hadden we een eenvoudige missie: de luchtkwaliteit in uw huizen en kantoren verbeteren. Met zoveel problemen rond luchtvervuiling en allergieën, wisten we dat we een verschil konden maken. En dat hebben we ook gedaan, met onze reeks hoogwaardige luchtreinigers die zijn ontworpen om zelfs de kleinste verontreinigende stoffen uit de lucht te filteren. Maar we hebben niet alleen de luchtkwaliteit verbeterd. We hebben ook uw leef- en werkruimtes comfortabeler gemaakt. Onze luchtbevochtigers helpen de droogheid te bestrijden, vooral tijdens die koude wintermaanden. En laten we onze aromaverdampers niet vergeten, die met hun heerlijke geuren van etherische oliën, uw ruimtes omtoveren tot rustgevende toevluchtsoorden.

In de loop der jaren hebben we veel bereikt, en dat is grotendeels te danken aan uw ongelooflijke steun. U heeft ons geholpen te groeien, niet alleen in Nederland, maar ook in andere landen zoals Duitsland, Spanje en Italië. We zijn zo dankbaar voor uw vertrouwen en uw steun, en we beloven dat we zullen blijven werken om u de beste producten en diensten te bieden.

Als we terugkijken op de afgelopen 15 jaar, zijn we vervuld van trots en dankbaarheid. Maar we zijn nog meer enthousiast over wat de toekomst in petto heeft. We kunnen niet wachten om te zien wat de volgende 15 jaar ons zullen brengen!

Dus, van iedereen bij Progenion, willen we u van harte bedanken. Bedankt dat u ons heeft vertrouwd met uw luchtkwaliteit en uw comfort. Bedankt dat u deel uitmaakt van onze reis. En hier is op nog vele jaren van frisse, schone, heerlijke lucht!

Groeten,
Het team van Progenion