Gratis verzending in Nederland
van € 100,-
Klantenservice
Tel 074-8511901
Registreer
Nieuwe klant
Zoeken
O
Bel Progenion
Tel.074 - 8511 901
 

Betaalmogelijkheden bij Progenion


Betaling vooraf

Maak het totaalbedrag over op ING-rekeningnummer 66.45.63.872 op naam van Progenion in Borne; let op, vermeld uw bestelnummer. Wij verwerken uw bestelling, zodra we uw betaling ontvangen. Het verwerken van uw vooruitbetaling duurt ongeveer 2 werkdagen. Daarna gelden de levertijden die op dat moment op de site staan.
 


Betalen met ideal

Ideal is één van de meest gebruikte en betrouwbare manier van online betalen. U kunt met ideal vertrouwd, veilig en eenvoudig uw online aankopen afrekenen. De meeste banken zoals ING, ABN-AMRO, Rabobank etc. ondersteunen Ideal betalingen. Naast een veilige manier van bankieren is Ideal ook snel met het verwerken van uw transactie waardoor we direct over kunnen gaan tot levering van uw product. Het is raadzaam om de website van Ideal te raadplegen zodat u op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen op het gebied van online bankieren. De website van Ideal is www.ideal.nl
betalen met ideal


Betalen via Creditcard

Via creditcard. (Visa, MasterCard en American Express). U kunt uw creditcardgegevens via onze
beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor
een correcte afhandeling.
betalen met creditcard


Betalen met Paypal aankoopbescherming

Paypal biedt een van de meeste en beste beveiligde betaalmogelijkheid wereldwijd. Paypal biedt u bescherming van aankoopt tot bezorging. Indien u een bestelling heeft betaald met Paypal maar u ontvangt de aankoop niet, dan geeft paypal u het aankoopbedrag terug.
Betalen met Paypal


MisterCash

Bancontact / MisterCash is een bank betaalmethoden uit en voor België, waarmee uw klanten via hun eigen vertrouwde bankomgeving betalen.
U kunt Mister Cash zien als het iDEAL van België. Het is een erg populaire betaalmethode en dus zeer geschikt voor iedere ondernemer met klanten in België.
betalen met mister cash


Verzending onder rembours

Vaak de meest praktische keuze. Het pakket wordt vaak al de volgende werkdag bij u aangeboden en u betaalt het verschuldigde bedrag inclusief verzendkosten aan de postbode. In het geval dat u niet aanwezig bent tijdens de aanbieding door de postbode wordt het pakket op het dichtsbijzijnde postkantoor gelegd. U ontvangt van de postbode een briefje in uw brievenbus waarin de locatie wordt vermeld. Op deze manier hoeft u niet per se thuis te zijn. Het pakket blijft gemiddeld 2 weken op het postkantoor liggen. In veel plaatsen wordt er op zaterdag geen rembours-aanbiedingen gedaan. Vaak kunt u het pakket dan wel al ophalen in het postkantoor. De kosten voor het verzenden onder rembours bedragen € 15.11
Progenion Nederland
Ambachstraat 2
7622 AP Borne
Tel: 074 - 851 19 01
E-mail. info@progenion.nl
https://www.progenion.nl
Waar verkrijgbaar?
Chat met de klantenservice
Progenion is online offline
Welkom bij de klantenservice.