Een luchtreiniger van Progenion zuivert de lucht in een specifieke ruimte. Progenion biedt verschillende soorten en maten luchtreinigers, specifiek ontworpen om fijnstof te bestrijden. Als je overweegt een luchtreiniger te kopen om de effecten van fijnstof tegen te gaan, is het belangrijk om vooraf te weten in welke ruimte je het fijnstof wilt verminderen.

Fijnstof komt vrij tijdens dagelijkse activiteiten. Onderzoek wijst uit dat tijdens het braden van vlees en het wokken van groenten op hoge temperaturen veel fijnstof vrijkomt. Een luchtreiniger in de keuken kan in zo’n geval een oplossing bieden.

Een luchtreiniger is ook de ideale oplossing in een ruimte waar wordt gerookt. Roken produceert veel fijnstof, en de geur van sigarettenrook is vaak al merkbaar bij het betreden van de ruimte. Tabaksgeur kan zich hechten aan gordijnen en meubelbekleding. Met een Progenion luchtreiniger kan deze overlast verminderd worden.

Kortom, zorg dat je weet welke bron van fijnstof je wilt bestrijden. Als deze bron zich in een grotere ruimte bevindt, zoals de woonkamer of de keuken, heb je een krachtige luchtreiniger nodig. Wil je de lucht zuiveren in een kleinere ruimte van ongeveer tien vierkante meter, zoals de badkamer? Dan is een compactere luchtreiniger de oplossing voor jou.