Filters vervangen van de PR-360S

De luchtreiniger, model PR-360S, is uitgerust met een geavanceerd 3-in-1, 360-graden Long Life Blue HEPA 13-filter. Dit hoogwaardige filter heeft een geschatte levensduur een jaar of langer, afhankelijk van de gebruiksomstandigheden.

De machine is voorzien van een ingebouwd urenregistratiesysteem dat het aantal bedrijfsuren bijhoudt en een signaal geeft voor vervanging wanneer de gespecificeerde tijd is verstreken. Echter, afhankelijk van de luchtkwaliteit in de gebruikte ruimte, kan het mogelijk zijn om het filter langer te gebruiken dan het initiële signaal suggereert.

Indien de ruimte minder vervuild is, kan het filter wellicht nog een cyclus meegaan. Dit kan worden beoordeeld door de kleur van het filter te inspecteren; indien het donker tot zwart is geworden, is vervanging aan te raden. Het is echter belangrijk om de staat van het filter regelmatig te controleren en het vervangingssignaal van de machine als leidraad te gebruiken om optimale prestaties en luchtkwaliteit te garanderen