Ja, je kunt rechtstreeks aan Progenion betalen selecteer de knop Bankoverschrijving naar Progenion. Progenion accepteert betalingen via bankoverschrijving als een van hun betaalmethoden. Tijdens het afrekenproces op hun website ontvang je de nodige betaalinformatie, waaronder het IBAN van Progenion en andere relevante gegevens die je nodig hebt om de betaling uit te voeren.

Om te betalen, log je in op je online bankomgeving of bezoek je een fysiek bankfiliaal. Voer het verstrekte IBAN van Progenion in, samen met het te betalen bedrag in euro’s. Het is ook raadzaam om eventuele betalingsreferenties, zoals een bestelnummer of factuurnummer, correct in te voeren om ervoor te zorgen dat je betaling aan jouw specifieke bestelling wordt gekoppeld.

Zodra je de bankoverschrijving hebt bevestigd en de betaling is verwerkt, zal Progenion de betaling ontvangen. Ze zullen we je bestelling verder afhandelen en verzenden, afhankelijk van hun gebruikelijke verwerkings- en verzendprocedures.

Let op dat bankoverschrijvingen doorgaans enige tijd in beslag nemen voordat de betaling wordt verwerkt en bij de webshop wordt bijgeschreven. Het kan dus enige vertraging veroorzaken in de verwerking en levering van je bestelling. Als je vragen hebt over de betaling of je bestelling, kun je altijd contact opnemen met de klantenservice van Progenion voor verdere assistentie.