Met meer dan 15 jaar ervaring in de luchtreinigingsbranche, zowel in Nederland als internationaal, hebben we bij Progenion diepgaande kennis en expertise opgebouwd. We zijn trots op onze constante verbeteringen en innovaties in onze luchtreinigers. Onze klanten hebben ons positieve feedback gegeven, waarbij velen hebben gemeld dat hun allergieën zijn verminderd. Hieronder geven we enkele redenen waarom Progenion de beste keuze kan zijn voor uw luchtreinigingsbehoeften:

Effectieve filters
Onze luchtreinigers zijn uitgerust met de meest moderne technologieën en hoogwaardige filters die specifiek zijn ontworpen om allergische reacties op dieren te verminderen.

Betaalbare filters
Als u kiest voor een van onze luchtreinigers met filters, zult u merken dat de kosten van de vervangende filters competitief geprijsd zijn. Bij Progenion streven we ernaar om de filters zo voordelig mogelijk te houden voor onze klanten.

Filtergarantie
Bij aankoop van een Progenion luchtreiniger garanderen we dat de filters minimaal 6 jaar na aankoop nog beschikbaar zullen zijn voor uw specifieke model. Mocht een filter tijdelijk niet leverbaar zijn, dan is dit hooguit tijdelijk en te wijten aan transportproblemen.

Onderhoudsvrij met onze elektrostatische modellen
Onze elektrostatische modellen met RVS filters vereisen geen filtervervanging, wat leidt tot geen extra kosten. Bovendien zijn ze zeer energiezuinig, waardoor de operationele kosten extreem laag zijn.

Bij Progenion streven we ernaar om u te voorzien van hoogwaardige, betaalbare luchtreinigers die uw gezondheid en comfort verbeteren.