We ademen dagelijks twaalf tot vijftien keer per minuut in, wat onderstreept hoe cruciaal schone en zuivere lucht is voor onze gezondheid. Onderzoek toont aan dat in onze woningen vaak een hoge concentratie schadelijke stoffen zoals fijnstof en ultrafijnstof aanwezig is.

Fijnstof, deeltjes in de lucht kleiner dan 10 micrometer, vormt een potentieel gezondheidsrisico. Bijzonder gevaarlijk zijn deeltjes kleiner dan 2,5 micrometer die diep in onze luchtwegen en longen kunnen terechtkomen, waardoor ze hart-, vaat- en longaandoeningen kunnen veroorzaken. Deze kleinste deeltjes komen zelfs vrij bij dagelijkse activiteiten zoals het braden van vlees of het wokken van groenten.

Aangezien we ongeveer 90% van onze tijd binnenshuis doorbrengen, is het zuiveren van de lucht in onze leefruimtes een slimme keuze. Progenion luchtreinigers bieden hier een oplossing voor door schadelijke deeltjes uit de lucht te filteren. Dankzij geavanceerde ionisatietechnieken voegen onze luchtreinigers negatieve ionen toe aan de lucht, waardoor de luchtkwaliteit verbetert en gezonder wordt. Deze negatieve ionen dragen ook bij aan uw welzijn, waardoor u zich energieker en helderder voelt. Met een Progenion luchtreiniger, maakt u een gezonde keuze voor een schonere en frissere leefomgeving