De PR-950UV en de PR-950S-UV zijn de beste luchtreinigers bij een houtkachel, mede dankzij hun lichte gewicht en daardoor eenvoudige verplaatsbaarheid. Deze luchtreinigers zijn uitgerust met een voordelig 2-in-1 gecertificeerd H13 HEPA- en koolstoffilter, dat fijnstofdeeltjes vasthoudt en houtrook neutraliseert.

De PR-950S-UV onderscheidt zich nog verder door de ingebouwde sensortechnologie, die automatisch de hoeveelheid fijnstofdeeltjes in de lucht detecteert. Wanneer deze sensor een hoge concentratie fijnstof detecteert – bijvoorbeeld afkomstig van een houtkachel – past de luchtreiniger de ventilatiesnelheid automatisch aan om deze deeltjes effectief te filteren.

De PR-950UV, daarentegen, excelleert in het ventileren van lucht bij hogere standen. Dit maakt het een ideaal hulpmiddel om ruimtes te ventileren wanneer u er niet bent, of in de zomer om te dienen als een verfrissende ventilator.

Beide luchtreinigers zijn bijzonder stil op de laagste stand en hebben een laag stroomverbruik, wat ze tot energie-efficiënte keuzes maakt. Een extra kenmerk van beide luchtreinigers is de geïntegreerde ionisator. De ionisator zorgt voor negatieve ionen die zich hechten aan stofdeeltjes en andere vervuilende stoffen, waardoor ze zwaarder worden en naar de grond zakken. Dit draagt bij aan de algehele verbetering van de luchtkwaliteit in de ruimte en hebben een positief effect op de gezondheid van de mens.