Ervaart u hinder van rooklucht die via muren, naden en kieren vanuit de buren uw woning binnenkomt? In dat geval adviseren we u de Progenion PR-369R luchtreiniger. Deze energiezuinige luchtreiniger, die geen filtervervanging nodig heeft, wordt geplaatst in het gebied waar de sigarettenrook uw woning binnendringt. De ionisator zal onophoudelijk, 24 uur per dag, de lucht ioniseren. Dit proces neutraliseert de ongewenste rooklucht en creëert een frissere leefomgeving.

Voor het beste resultaat, is het raadzaam om ramen of deuren op een kier te laten of gebruik te maken van ventilatieroosters. Dit helpt bij het optimaliseren van de luchtcirculatie in uw woning.

Alternatieve luchtreinigers
Mocht dit niet mogelijk zijn, dan stellen we de Progenion PR-360S, PR-450C, PR950S-UV, of PR-940UV voor als alternatieven. Deze luchtreinigers ventileren de ruimte actief en absorberen de rooklucht door middel van het HEPA- en koolstoffilter. Ze bieden een effectieve oplossing voor rooklucht, zelfs wanneer natuurlijke ventilatie geen optie is.