Gratis verzending in Nederland
van € 100,-
Klantenservice
Tel 074-8511901
Registreer
Nieuwe klant
Zoeken
O
Bel Progenion
Tel.074 - 8511 901

Wederverkoper Europese Cultuurvogel Shop te Oss

De Europese Cultuurvogel Shop in Oss is van oorsprong gespecialiseerd in Europese Cultuurvogels, maar levert ook mengelingen voor talrijke andere soorten vogels. De vogelspecialist levert vogelbenodigdheden en topkwaliteit vogelvoer. Als u aan het assortiment van de Europese Cultuurvogel Shop denkt vallen namen als:

• Voeding
• Insecten
• Bijartikelen
• Vogelbenodigdheden
• Vogels
• Boeken
• De ioniserende luchtreinigers van Progenion Nederland

De vogelspecialist in Noord - Brabant biedt haar producten zowel via haar website aan, als in de fysieke winkel aan de Verlengde Torenstraat 1B te Oss. In deze vogelspeciaalzaak bent u altijd van harte welkom om de producten te komen bezichtigen. Peter van Berkel, eigenaar van Europese Cultuurvogel Shop staat u graag te woord!

Luchtreiniger wederverkoper cultruurvogelshop in Oss
 

Ioniserende luchtreinigers van Progenion gaan een steeds prominentere rol spelen binnen de vogelwereld. Vogelliefhebbers zijn over het algemeen bekend met verschijnselen als een duivenmelkerlong en de papegaaienziekte, maar beseffen vaak niet dat mensen die intensief contact hebben met vogels het risico lopen op besmettingen. Infectieuze bacteriën kunnen zich namelijk nestelen in volièrezand, waardoor het ingeademd kan worden door personen. Dit levert in veel gevallen vervelende symptomen op. De Europese Cultuurvogel Shop vindt het daarom belangrijk om ook ioniserende luchtreinigers aan te bieden om de veiligheid van alle vogelliefhebbers te waarborgen!

Let op!
Het is raadzaam voor aanvang van uw bezoek telefonisch contact op te nemen met de Europese Cultuurvogel Shop. Het is immers mogelijk dat bepaalde artikelen niet voorradig zijn. Om u een teleurstelling te besparen wordt u dan ook verzocht te bellen met Tel. 0412-626599.

Adresgegevens:

Europese Cultuurvogel Shop
Verlengde Torenstraat 1B
5341 AT Oss
Tel. 0412-626599
Mob. 06-53709050
Website: http://www.europesecultuurvogelshop.nl
E-mail: info@europesecultuurvogelshop.nl

Progenion Nederland
Ambachstraat 2
7622 AP Borne
Tel: 074 - 851 19 01
E-mail. info@progenion.nl
https://www.progenion.nl
Waar verkrijgbaar?
Chat met de klantenservice
Progenion is online offline
Welkom bij de klantenservice.