vragen-antwoorden2024-01-23T13:49:18+01:00

Meest gestelde vragen (FAQ) over onze luchtreinigers

Deze FAQ gaat over luchtreinigers en dient als een centrale bron van informatie voor klanten, waarin veelgestelde vragen worden beantwoord over onderwerpen zoals de werking, het onderhoud, en de voordelen van luchtreinigers. Deze sectie moet duidelijk geformuleerde vragen en beknopte antwoorden bevatten, georganiseerd in relevante categorieën voor gebruiksgemak. Heeft u een andere vraag mail ons dan op ons reguliere e-mailadres.

Welke luchtreiniging in ruimtes aan drukke Autowegen2024-01-23T14:01:05+01:00

Voor het effectief reinigen van fijnstof in ruimtes die zijn blootgesteld aan vervuiling van een drukke autoweg, zijn luchtreinigers met specifieke kenmerken nodig. U zoekt naar modellen die fluisterstil opereren (maximaal 16dB) en toch efficiënt zijn in het verwijderen van fijnstof. Hier zijn enkele aanbevelingen:

De luchtreinigers PR-360S en PR-450UV, zijn speciaal ontworpen voor situaties waarin luchtkwaliteit en het geluidsniveau van belang zijn. Ze zijn beide effectief in het verwijderen van fijnstof en andere luchtverontreinigende stoffen, terwijl ze een rustige werking behouden, wat cruciaal is in zowel slaap- als werkomgevingen. Het is belangrijk om te verifiëren dat de capaciteit en specificaties van deze modellen overeenkomen met de afmetingen van uw ruimtes en uw specifieke behoeften in fijnstofverwijdering.

Allergie en Luchtreiniging voor Huisdierallergenen2024-01-23T13:53:04+01:00

Welke luchtreiniger is geschikt om allergische reacties veroorzaakt door huisdieren, zoals honden, te verminderen?

Voor een ruimte van 9 x 7 meter (63 vierkante meter) is het belangrijk om een luchtreiniger te kiezen die effectief is in het filteren van huisdierallergenen, zoals huidschilfers en haar, die benauwdheid en luchtwegproblemen kunnen veroorzaken.

Wij adviseren wij de PR-950UV luchtreiniger. Dit model is speciaal ontworpen om efficiënt om te gaan met de uitdagingen die huisdieren zoals honden met zich meebrengen, vooral als het gaat om allergieën.

De PR-950UV luchtreiniger beschikt over een drievoudig filtersysteem:

Voorfilter
Dit filter vangt de grotere deeltjes op, zoals haren en grotere stofdeeltjes. Dit is vooral nuttig voor huishoudens met huisdieren, aangezien het helpt om haren en dander (huidschilfers) effectief te verwijderen.

HEPA-Filter

Het H13 HEPA-filter is in staat om zelfs de kleinste fijnstofdeeltjes uit de lucht te filteren, tot een grootte van 0,3 micron. Dit is essentieel voor het verminderen van allergenen in de lucht, wat vooral voordelig is voor mensen met allergieën of ademhalingsproblemen.

Actief Koolstoffilter
Dit filter is gericht op het neutraliseren van nare luchtjes. Het is bijzonder effectief in het absorberen van geuren die huisdieren kunnen achterlaten, waardoor de algemene luchtkwaliteit in uw ruimte verbetert.

De combinatie van deze filters maakt de PR-950UV een uitstekende keuze voor uw situatie. Het helpt niet alleen om allergenen van huisdieren te verminderen, maar verbetert ook de algehele luchtkwaliteit en zorgt voor een frissere, aangenamere leefomgeving. We raden aan dit model te overwegen om de allergieklachten van uw kleinzoon effectief aan te pakken en tegelijkertijd de luchtkwaliteit in uw huis te verbeteren.

 

 

 

Is het mogelijk om een luchtreiniger op proef te bestellen?2024-01-23T13:29:42+01:00

Op dit moment bieden wij helaas geen proefperiode aan voor het uitproberen van onze luchtreinigers. Deze tijdelijke maatregel is genomen als reactie op de COVID-19-pandemie, waarbij we de veiligheid en gezondheid van onze klanten en personeel vooropstellen. Door de potentiële risico’s verbonden aan de overdracht van het virus, en uit overweging van de hoogste hygiënenormen, hebben we besloten om deze service tijdelijk op te schorten. Wij begrijpen dat het uitproberen van een product vóór aankoop belangrijk kan zijn, en we hopen in de toekomst deze mogelijkheid weer te kunnen bieden.

In de tussentijd nodigen we u uit om gebruik te maken van onze uitgebreide productinformatie en klantbeoordelingen op onze website, die u kunnen helpen bij het maken van een geïnformeerde keuze. Ons klantenserviceteam staat ook klaar om eventuele vragen te beantwoorden of extra informatie te verstrekken over onze luchtreinigers. Wij bieden ook een flexibel retourbeleid aan, voor het geval dat het product niet aan uw verwachtingen voldoet na aankoop. Wij waarderen uw begrip in deze ongekende tijden en streven ernaar om onze dienstverlening continu te verbeteren. Houd onze website in de gaten voor updates over ons beleid en diensten.

Ga naar de bovenkant