De Covid besmettingen lopen weer op, wees voorbereid met een luchtreiniger!

 

Het RIVM geeft aan dat de huidige stand van de coronathermometer 2. verhoogd is. Dit betekent natuurlijk meer impact op de samenleving en de zorg. Vooral kwetsbare groepen lopen meer risico.

We kunnen dus stellen dat we momenteel in de najaarsgolf zitten. Naast het aantal corona besmettingen, zijn er ook de influenza virussen aanwezig. Het is dus een aanrader om een luchtreiniger van Progenion in te zetten voor u zelf en uw naasten.

In alle leeftijdsgroepen is de huidige stijging van het aantal coronabesmettingen te zien, en waarschijnlijk zijn nog lang niet alle besmettingen in beeld. Ventileren is belangrijk tijdens deze pandemie. ( https://www.rijksoverheid.nl/zoeken?trefwoord=ventilatie&search-submit=)  Tijdens de herfst en wintermaanden kan een open raam aardig in de papieren lopen. Om toch van schone en gezonde lucht te genieten, en daarmee de kans op een besmetting te verkleinen cq voorkomen is het raadzaam een luchtreiniger van Progenion in te zetten.

Ventilatie

Zoals het RIVM aangaf is een van de acties die je zelf kunt nemen om de kans op besmetting met het coronavirus zo klein mogelijk te maken, is door te kiezen voor een luchtreiniger. Goed ventileren werkt namelijk om besmettingen te beperken. Dat blijkt uit onderzoek van het RIVM (https://www.rivm.nl/nieuws/effect-van-ventilatie-op-aerogene-overdracht-van-coronavirus).. Ventileren helpt om de overdracht van luchtweginfecties te beperken. De komende 3 jaar gaat het ministerie van Volksgezondheid onderzoek naar ventilatie en virusverspreiding financieren. (https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2022/10/18/meer-onderzoek-naar-ventilatie-als-virusremmer)

Voor alle ruimtes

Volgens cijfers van Human Capital Care en ArboNed was het ziekteverzuim door corona in september ook groot. Het uitvallen door luchtweginfecties heeft dus een behoorlijke impact op de werkvloer. Door te investeren in Progenion luchtreinigers kun je het ziekteverzuim beperken, en investeer je in de gezondheid van uw werknemers.

Bij Progenion ben je aan het juiste adres voor de perfecte ventilatie tijdens de corona najaarsgolf. Je vindt bij ons luchtreinigers voor werkelijk alle ruimtes binnenshuis en voor de werkvloer. Groot of klein, voor letterlijk elke kamer is er wel een geschikte luchtreiniger. Iedere luchtzuiveraar heeft een bepaald bereik. Zo zijn er apparaten die bij uitstek geschikt zijn om te plaatsen in ruimtes van vier bij vijf meter, zoals de /luchtreinigers/ionisatie-nachtlampje/ . Maar ook luchtreinigers voor ruimtes tot wel tachtig vierkante meter zoals de PR-450C . Denk hierbij aan kantoren, klaslokalen, winkelruimtes, beautysalons, praktijkruimte en verpleeghuizen.

De meest krachtige en veelzijdige luchtreinigers voor in de woonkamer zijn de PR-450C, PR-950S-UV en de PR-940UV. Deze stille en stijlvolle luchtreinigers zijn volgepakt met professionele luchtzuiveringstechnologie zoals ionisatie en UV-C en sommige zijn voorzien van de meest moderne sensortechnologie. En door middel van timers en of afstandsbediening makkelijk in te stellen en te bedienen. In een wereld waarbij schone lucht cruciaal is, bieden onze lucht zuiverende krachtpatsers de oplossing. Ook geschikt allergieën, houtrook, huisstofmijt, honden en kattenallergie.