Gratis verzending in Nederland
van € 100,-
Klantenservice
Tel 074-8511901
Registreer
Nieuwe klant
Zoeken
O
Bel Progenion
Tel.074 - 8511 901

Aromatische olie

Bamboo geur

30ML
Aromatische olie
EAN Code: 7432033029032
6,95
incl. 21% BTW
Op voorraad, voor 11.00 besteld op werkdagen, de volgende dag in huis

Aromatische olie Bamboo

‘Bamboo’ is een frisse, stimulerende geurolie die doet denken aan natte bladeren in een fris regenwoud. De olie biedt een mystieke combinatie van een frisse hout-geur met florale elementen. De aromatische olie ‘Bamboo’ werkt stimulerend door de groene, zuivere geur.

Geschiedenis

Bamboe, zoals wij dat kennen, is een benaming voor een aantal plantachtige grassoorten. De naam is afkomstig uit Azië en vrijwel in alle talen bekent. Bamboe-stengels zijn van binnen hol en hebben een soort knoop-achtige bolling waar de bladeren aan hechten. Een typische eigenschap van Bamboe is dat het één van de snelst groeien plantsoorten is. Bamboe kan in één seizoen uitgroeien tot volle wasdom.

Gezondheid

Traditioneel wordt bamboe in Aziatische landen gebruikt om rugpijn en gewrichtsklachten te behandelen. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat het siliciumgehalte in bamboe goed is voor kraakbeen, een soepele botvorm die tussen de gewrichten zit. Bamboe kan stimulerend werken bij gewrichtspijn, artritis en is goed voor het bindweefsel.

Reiniging

Indien u een aromaverdamper gebruikt voor het verspreiden van ‘Bamboo’ is het raadzaam deze af en toe schoon te maken. Schoonmaken van de aromaverdamper kan met azijn en water en voorkomt daarmee verkalking en geurverandering.


Uitsluitend te gebruiken in onze aromaverdampers

Specificaties

30ML
Aromatische olie
EAN Code: 7432033029032

Beoordelingen

0 beoordeling
Progenion Nederland
Ambachstraat 2
7622 AP Borne
Tel: 074 - 851 19 01
E-mail. info@progenion.nl
https://www.progenion.nl
Waar verkrijgbaar?
Chat met de klantenservice
Progenion is online offline
Welkom bij de klantenservice.