Gratis verzending in Nederland
van € 100,-
Klantenservice
Tel 074-8511901
Registreer
Nieuwe klant
Zoeken
O
Bel Progenion
Tel.074 - 8511 901

Aromatische olie

Bloemen geur

30ML
Aromatische olie
EAN Code: 7432033029049
6,95
incl. 21% BTW
Op voorraad, voor 11.00 besteld op werkdagen, de volgende dag in huis

Aromatische olie Flower (bloemen)

Bloemen, ze zijn er in allerlei soorten en maten en vooral in allerlei geuren. Bloemen verspreiden veelal sterke, doch zachte, zoete geuren die uw tuin of huis heerlijk laten ruiken. Wie veel bloemen heeft in de tuin kan genieten van diverse zoete geuren en wordt vaak vergezeld door vlinders die eveneens worden aangetrokken door deze geuren. Wie bloemen heeft in huis kan de ogen sluiten en zich in een veld vol bloemen wanen door de frisse, zoete geur. De geurolie ‘Flower’ is een delicate zachte bloemengeur die uw woon- of slaapkamer heerlijk fris en zomers laat ruiken.


Toepassing

Door een paar druppels van de geurolie in een aromaverdamper te doen kunt u de geur van verse bloemen in iedere gewenste ruimte verspreiden. De aromaverdamper zorgt voor een veilige, geleidelijke verspreiding van de geur in de gewenste ruimte. Met de zachte verse bloemengeur haalt u de natuurlijke frisse buitenlucht naar binnen. Indien u een andere geur wenst te gebruiken in uw aromaverdamper, maak deze dan eerst schoon met wat azijn om kalkaanslag en geurverschil te voorkomen.
Een andere mogelijkheid voor het gebruik van de geurolie is druppelen van een beetje olie op het filter van uw stofzuiger. Op die manier verspreidt u tijdens het stofzuigen een schone, frisse, natuurlijke bloemengeur waardoor uw huis lang ruikt naar verse bloemen.

Uitsluitend te gebruiken in ozne aromaverdampers.


Specificaties

30ML
Aromatische olie
EAN Code: 7432033029049

Beoordelingen

0 beoordeling
Progenion Nederland
Ambachstraat 2
7622 AP Borne
Tel: 074 - 851 19 01
E-mail. info@progenion.nl
https://www.progenion.nl
Waar verkrijgbaar?
Chat met de klantenservice
Progenion is online offline
Welkom bij de klantenservice.