Gratis verzending in Nederland
van € 100,-
Klantenservice
Tel 074-8511901
Registreer
Nieuwe klant
Zoeken
O
Bel Progenion
Tel.074 - 8511 901

Wederverkoper Meel- en Dierenspeciaalzaak Molen de Roos te Delft

Voor het bezichtigen van de fysieke producten van Progenion kunt u hedendaags ook terecht bij Meel- en Dierenspeciaalzaak Molen de Roos te Delft. Molen de Roos is de specialist in meel, diervoeding en luxe artikelen voor huisdieren.

Winkel Molen de Roos

De Delftse speciaalzaak levert perfecte kwaliteit en vakkennis tegen een aantrekkelijke prijs, dit zijn elementen die bij Progenion ook hoog in het vaandel staan! Koos de Vreede, eigenaar van Molen de Roos, ontvangt u graag op de zaak om u persoonlijk informatie te verschaffen over de luchtreinigers van Progenion!

Molen de Roos

Meel- en Dierenspeciaalzaak Molen de Roos is zich er goed van bewust dat een gezond leefklimaat een grote bijdrage kan leveren aan gezonde leefomstandigheden voor zowel mens als dier. Door deze gedachte in het achterhoofd te houden, weet Molen de Roos precies wat de voordelen zijn van de aanschaf van ioniserende luchtreinigers van Progenion!

In verband met de aanleg van een spoortunnel is de winkel van Molen de Roos sinds mei 2009 verhuisd naar de Wateringsevest 26a te Delft. De speciaalzaak is zowel met de auto als met het openbaar vervoer uitstekend te bereiken.

Let op!

Het is raadzaam voor aanvang van uw bezoek telefonisch contact op te nemen met Meel- en Dierenspeciaalzaak Molen de Roos. Het is immers mogelijk dat bepaalde artikelen niet voorradig zijn. Om u een teleurstelling te besparen wordt u dan ook verzocht te bellen met Tel. 015-2121589.
Luchtreinigers bij Molen de roos


Meel- en Dierenspeciaalzaak Molen de Roos
Wateringsevest 26a
2611 AW Delft
Tel. 015-2121589Progenion Nederland
Ambachstraat 2
7622 AP Borne
Tel: 074 - 851 19 01
E-mail. info@progenion.nl
https://www.progenion.nl
Waar verkrijgbaar?
Chat met de klantenservice
Progenion is online offline
Welkom bij de klantenservice.