Heerlijk, al die klanten voor de aanstaande feestdagen. Met een bomvolle agenda richting de laatste maanden van het jaar!  Maar heb je ook aandacht voor de veiligheid in je salon? De kans op corona of influenza is nog aanwezig, kortom ziekteverzuim. Die volle agenda willen we toch niet riskeren? Investeer daarom in een luchtreiniger van Progenion en voorkom ziekteverzuim. Want of je nu op locatie bij de klant thuis bent of in je eigen salon, een virus heb je zo te pakken.

Naast het oplopen van bacteriën en virussen om krijgen medewerkers en klanten van b.v. een nagelstudio ook te maken met stoffen die schadelijk zijn voor de gezondheid. Denk hierbij aan fijnstof, nagelstof bestaande uit lijmresten, acryl, kunstnagelresten, lijmresten.  Nagellakverwijderaar bevat vaak ook ethylacetaat en benzeen. Als nagelstyliste werk je met gevaarlijke stoffen waar je vaak zelf niet eens bij stil staat. Het is dan ook eigenlijk een morele plicht om goed te ventileren voor jezelf, medewerkers en de klant. In kleinere ,vaak aan huis gesitueerde, salons is er hoogstwaarschijnlijk geen sprake van goede ventilatie. Ook op locatie bij de klant is dit vaak lastig. Zet daarom een luchtreiniger van Progenion in.

De Progenion PR 135 UV is onze kleine krachtpatser, uitermate geschikt voor een salon aan huis, of mee te nemen tijdens het bezoek aan de klant thuis. Voorzien van ionisator en UV-C is deze luchtreiniger geschikt voor ruimtes van 10m² tot 40m². De krachtige filtertechniek van deze luchtreiniger met ionisatie-technologie is zeer toepasbaar voor mensen met een hoge mate van allergie en  gevoelig zijn voor allerlei prikkels zoals virussen, bacteriën, huisstofmijt, rook, gassen/dampen, schoonmaakmiddelen en diverse allergieën. Het filter is zuinig en gebruiksvriendelijk. Het filter hoef je maar 1x per week te reinigen. Tevens bevat het een koolfilter en is de luchtreiniger voorzien van sfeerverlichting.

Voor ruimtes van 10m²  tot 40m² raden wij de Progenion PR 135 UV aan. Onze kleine krachtpatser is ook de ideale luchtreiniger om mee te nemen bij de klant thuis op locatie. Deze luchtreiniger  is zuinig in gebruik en gebruiksvriendelijk. Daarnaast hoef je het filter maar 1x per week te reinigen. Tevens bevat het een koolfilter en is het voorzien van sfeerverlichting.

Voor de grotere ruimten tot 80m² hebben we natuurlijk ook een super apparaat, namelijk de PR-555 UV. Deze krachtige HEPA luchtreiniger voor (grotere)kapsalons of nagelstudio’s Deze luchtreiniger PR-555UV heeft een digitaal display en is eenvoudig te bedienen via de toetsen aan de zijkant van de machine of via de bijgeleverde afstandsbediening. Bovendien is de luchtreiniger PR-555UV met een verbruik van maximaal 45 Watt energiezuinig en heeft het een zeer stille werking. De luchtreiniger is tevens voorzien van een krachtige 254nm UV-C lamp die de lucht steriliseert. Deze luchtreiniger kunt u aan de muur bevestigen.

Dus gebruik een Progenion luchtreiniger, en stap gelukkig en gezond die volle agenda en feestmaanden tegemoet!