Het einde is in zicht.

Overal zien we berichten dat de covid pandemie nu hoogstwaarschijnlijk echt ten einde is. De besmettingen lopen overal terug en het ziektebeeld is gelukkig niet meer zo heftig als tijdens de eerste maanden van de pandemie. Laten we hopen dat de huidige trend zich voortzet en we deze periode snel kunnen afsluiten. Helaas zijn ons de afgelopen periode  dierbaren ontvallen, met of aan covid. Tevens zijn er mensen die met post covid te maken hebben. Voor de post covid patiënten blijft het oppassen, en het is hen dan ook aan te raden om goed te blijven ventileren en b.v. gebruik te maken van een luchtreiniger met UV-C.  De PR-555UV is een compact model welke aan de meegeleverde muurbeugel aan de wand bevestigd kan worden. De luchtreiniger heeft een UV-C filter, HEPA en carbonfilter. Deze luchtreiniger is geschikt voor ruimten tot 25m2.

Komt er een nieuwe pandemie?

Of er een nieuwe pandemie komt en in welke vorm dat kunnen we niet voorspellen. Wanneer het gaat om een virus welke zich zal verspreiden door aerogene transmissie weten we dat een luchtreiniger met UV-C een geschikt apparaat is om de verspreiding van en de besmetting met een virus tegen te gaan. Doordat de lucht in een vertrek meermaals per uur door de luchtreiniger met UV-C lamp gaat, zal de ultraviolette lamp het virus onschadelijk maken. Het is dan wel taak om een apparaat te kiezen welke geschikt is voor het aantal vierkante meter van het desbetreffende vertrek. Onze PR-135UV is voorzien van UV-C, carbonfilter en is geschikt voor ruimtes tot 40m2.

Verzwakt immuunsysteem.

Wat we tegenwoordig merken is dat er redelijk veel mensen een verzwakt immuunsysteem hebben. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Taak is wanneer je immuunsysteem toch wat verzwakt is daar maatregelen voor te nemen. Nu we in de traditionele griep maanden zitten kunnen we daar ook onze eigen voorzorgsmaatregelen voor treffen. Niemand heeft natuurlijk zin om ziek thuis te zitten, en al helemaal niet tijdens de eerste feestdagen aan het einde van de pandemie.

Wij hebben luchtreinigers welke je kunt inzetten tegen virussen, schimmels, bacteriën, fijnstof, rooklucht. Onze PR-950S-UV is voorzien van o.a. UV-C, HEPA en sensortechnologie.

Influenza geeft al jaren ziekteverzuim.

Nu er overal personeelstekorten ontstaan is het taak om te voorkomen i.p.v. te genezen. Kies daarom voor een luchtreiniger van Progenion met UV-C voor uw woon en werkplek. Voorkom uitval door griep, virussen en bacteriën. Door een kleine investering van een luchtreiniger voorkom je ziekteverzuim. Er zijn diverse onderzoeken welke aantonen dat het gebruik van UV-C licht virus dodend werkt. Dus waarom wachten op influenza ziekteverzuim? Voorkomen is beter dan genezen, op kantoor, winkel, klaslokaal en thuis. Onze PR-940UV is voorzien van o.a. UV-C, HEPA en ionisator. En is geschikt voor ruimten tot 80m2.