Gratis verzending in Nederland
van € 100,-
Klantenservice
Tel 074-8511901
Registreer
Nieuwe klant
Zoeken
O
Bel Progenion
Tel.074 - 8511 901

Luchtreinigers helpen allergieklachten verminderen

Hebt u een allergie? Dan reageert uw afweersysteem verkeerd. Meestal beschermt uw afweersysteem u door te reageren op iets wat niet in uw lichaam hoort, zoals bacteriën en virussen. Bij een allergie reageert uw lichaam op onschadelijke stoffen (allergenen). Zoals stuifmeelkorrels, huidschilfers van honden en katten, poepjes van huisstofmijt of schimmel. Deze allergenen krijgt u vooral via uw huid, neus en mond in uw lichaam. Met een Progenion luchtreiniger haalt u al die deeltjes uit de lucht. Zo voorkomt u dat u ze inademt of op uw huid krijgt. Wedden dat uw klachten hierdoor dalen?


Klachten bij allergie

Meestal krijgt u allergische klachten omdat uw lichaam de stof histamine maakt (lees meer hierover bij hooikoorts). De klachten bij een allergische reactie verschillen:
  • Verstopte of loopneus/snotteren
  • Tranende ogen
  • Niezen
  • Hoesten
  • Ademhalingsproblemen
  • Jeuk
  • Galbulten
  • Eczeem
  • Benauwdheid
  • Diarree


Minder last van allergieklachten dankzij luchtreiniger op proef

Veel mensen met honden- of kattenallergie deden mee aan een proef met onze luchtreiniger met ionisator, PR-368R. Wat bleek? Het apparaat voorkwam veel van de genoemde allergieklachten. Mensen ontdekten ook hoeveel vuil op de elektrostatische bladen van de luchtreiniger kwam en vroegen zich af: ‘Adem ik dat normaal allemaal in?’ Ja dus. Dankzij de luchtreiniger voorkomt u dat. Die haalt al die rommel uit de lucht, inclusief nare geurtjes. Bijkomende voordelen? Dat u geen filters hoeft te vervangen, het apparaat energiezuinig is en makkelijk in onderhoud. Lees hieronder een ervaring van mensen die de luchtreiniger op proef hadden. Of bekijk alle reacties.

H. Mol
We hebben de progenion pr 368R 4 weken op proef gehad en gaan hem zeker houden. Met een hond, twee katten en een konijn in de woonkamer voorkom je niet dat er luchtjes in huis hangen maar nu is het echt een wereld van verschil! Ook voor het onderhoud is deze luchtreiniger aan te raden. geen nieuwe filters kopen maar gewoon de bladen reinigen.

 

Welke stoffen kunnen tot allergische reacties leiden?

Er zijn duizenden allergenen bekend die een allergische reactie kunnen opwekken. Welke het meest voorkomen? Luchtwegallergenen, stoffen in de lucht die worden ingeademd. De belangrijkste hiervan zijn huisstofmijt, stuifmeel van bomen en planten, pollen, huidschilfers van huisdieren als honden en katten en vogelstof. Andere allergene stoffen zijn voedingsmiddelen (zoals koemelk en noten), geneesmiddelen, insectengif en stoffen die contact maken met de huid, zoals metaal en cosmetica.


Zijn steeds meer mensen allergisch?

Ja, wereldwijd hebben steeds meer mensen allergische luchtwegklachten. De laatste 20 tot 30 jaar verdubbelde ook in Nederland het aantal mensen met een allergie. Misschien door milieuverandering, luchtvervuiling en andere eetgewoonten. Misschien ook door onze goedgeïsoleerde huizen, waarin we meer tijd doorbrengen. Ook roken vergroot de kans op een allergie. De meest voorkomende allergie is hooikoorts (5-23%, afhankelijk van leeftijd), soms gecombineerd met astma of eczeem. Het aantal gebruikers van antihistaminica in 2008 wijst op minstens 1,2 miljoen Nederlanders met een allergie.


Wat is het effect van Progenion luchtreinigers bij een allergie?

Een gezond klimaat in huis en kantoor helpt tegen allergische en astmatische klachten. Dat klimaat bereikt u met onze luchtreiniger met ionisator. Die vermindert de hoeveelheid allergene stoffen in huis enorm en dankzij de ionisatie krijgt u bovendien gezuiverde, natuurlijke zuurstof. U voelt zich hierdoor fitter en actiever. Ook pakken luchtreinigers vervuilende en ziekmakende stoffen en vervelende geuren van huisdieren en tabak aan. Bekijk hier ervaringen van gebruikers.

Een luchtreiniger met ionisator zorgt voor een zuivere lucht door:

Luchtreinigers tegen pollen en stof
filteren van huistofmijt
&pollen
Een luchtreiniger filtert ook bacteriën
doden van Bacteriën
&micro-organismen
filteren van rook met ionisatoren
filteren van rooklucht
&geurtjesLuchtreiniging

Onze luchtreinigers met ionisator dragen bij aan het verminderen van uw astmatische en vermoeidheids klachten doordat zij de hoeveelheid allergene stoffen in het binnenklimaat flink verminderen en dankzij ionisatie omzetten in gezuiverde, natuurlijke zuurstof en zo zorgen voor frisse lucht.
Progenion Nederland
Ambachstraat 2
7622 AP Borne
Tel: 074 - 851 19 01
E-mail. info@progenion.nl
https://www.progenion.nl
Waar verkrijgbaar?
Chat met de klantenservice
Progenion is online offline
Welkom bij de klantenservice.