Progenion BV, als toonaangevende specialist in luchtreinigingstechnologieën, kondigen we met trots aan dat we deelnemen aan de Internationaal Therapeut Beurs 2023. Deze gerenommeerde beurs, die zich richt op natuurlijke gezondheid en lifestyle, vindt plaats op 18 en 19 november in Expo Houten.

Dit jaar viert de beurs haar 30ste editie en trekt naar verwachting rond de 230 exposanten, waaronder Progenion BV. Bezoekers krijgen de kans om de nieuwste innovaties en producten op het gebied van luchtreiniging  en bevochtiging te ontdekken, waarmee Progenion BV zich onderscheidt in de markt.

De Internationaal Therapeut Beurs biedt een breed scala aan natuurlijke producten en therapieën. Van essentiële oliën en biologische geneesmiddelen tot diverse vormen van alternatieve therapieën zoals acupunctuur en Ayurveda. Daarnaast zijn er opleidingen en trainingen te vinden op het gebied van alternatieve gezondheidszorg.

Progenion BV nodigt alle geïnteresseerden uit om hun stand te bezoeken, waar het team klaarstaat om hun expertise te delen en te demonstreren hoe hun luchtreinigers bijdragen aan een gezondere leefomgeving. Met hun aanwezigheid op deze prestigieuze beurs benadrukt Progenion BV hun toewijding aan het bevorderen van een gezonde leefomgeving door middel van geavanceerde luchtreinigingstechnologieën.

De Internationaal Therapeut Beurs is gemakkelijk bereikbaar per auto en openbaar vervoer en biedt gratis parkeergelegenheid. Dit evenement is een uitgelezen kans voor professionals en liefhebbers van natuurlijke gezondheid en welzijn om de nieuwste trends en ontwikkelingen in deze branche te verkennen.

Progenion luchtreinigers aanwezig op de beurs in Houten

Live op de beurs in Houten: