Gratis verzending in Nederland
van € 100,-
Klantenservice
Tel 074-8511901
Registreer
Nieuwe klant
Zoeken
O
Bel Progenion
Tel.074 - 8511 901
Moeite met fris en geconcentreerd blijven? Of juist met ontspannen en slapen? Een aromaverdamper van Progenion lost uw problemen op.
Ook schept u hiermee elke sfeer die u wilt.

Het nut van aromaverdampers met aromatische olie

Met de juiste aromatische olie in uw aromaverdamper ervaart u een weldadige werking en ontstaat een prettiger sfeer. Sommige mensen stellen dat aromatische olie zelfs helpt om te genezen van allerlei kwalen. Feit is in ieder geval dat de geur van deze olie u een prettiger gevoel geeft, uw welbevinden vergroot en een handje helpt voor een goede nachtrust. U slaapt dus beter en dieper en droomt fijner. Ook aroma verdampen op kantoor geeft een goed effect: u gaat weer scherper denken.

Kenmerken aromaverdamper Progenion

  • Heerlijke geur van aromatische olie naar keuze
  • Aantrekkelijk strak design
  • Ledverlichting

Zo werkt een aromaverdamper

Voeg enkele druppels olie toe aan het waterreservoir van uw aromaverdamper. Een onhoorbare (ultrasone) geluidstechniek vernevelt de olie dan door bijzonder fijne microdeeltjes vocht in de lucht te brengen. Een ideale manier, want zo blijven de microdeeltjes langer hangen dan bij verhitting. Ultrasone techniek is ook veiliger dan verhitting en vormt zo een handige oplossing voor gebruik zonder toezicht in bijvoorbeeld een slaap- of kinderkamer.
Voordelen aromaverdamper met aromatische olie
  1. Veiliger vernevelen dan bij verhitting
  2. Ideaal voor slaap- en kinderkamer dankzij gebruik zonder toezicht
  3. Meer vocht in de lucht voorkomt droge lucht in huis en schrale huid
  4. Prettige atmosfeer
  5. lekkere geuren voor elke smaak en stemming
  6. Te gebruik in ruimten tot 100m3

Voorbeelden van geuren en hun werking

Wilt u dat medewerkers fris blijven, helder kunnen denken en zich concentreren? Kies dan voor aromatische olie Rozemarijn. Gaat u liever voor gezuiverde lucht die de geur van bijvoorbeeld tabak, keuken, dier of toilet neutraliseert? Of verlichting bij verkoudheid en luchtwegklachten brengt? Dan past verfrissende Eucalyptus beter. Schept u graag een ontspannen sfeer in uw loungeruimte, woon- of slaapkamer? Gebruik dan lavendel (ook voor goede nachtrust!). Denk ook eens aan aromatische olie van citroen in uw verdamper, voor het weren van insecten. Ontdek, experimenteer en ervaar de relaxte mogelijkheden.

Let op: geen etherische olie in aromaverdamper

Wilt u lang plezier houden van uw aromaverdamper? Gebruik dan geen etherische oliën. Deze oliën beschadigen namelijk de verdamper.
Progenion Nederland
Ambachstraat 2
7622 AP Borne
Tel: 074 - 851 19 01
E-mail. info@progenion.nl
https://www.progenion.nl
Waar verkrijgbaar?
Chat met de klantenservice
Progenion is online offline
Welkom bij de klantenservice.